wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuininrichting  /   tuin-en-terras-met-strakke-vormen;-ijzersterke-steenkorven

Tuin en terras met strakke vormen; ijzersterke steenkorven

De schanskorven van Firmus Products hebben een robuuste, natuurlijke uitstraling en zijn eenvoudig te plaatsen en te monteren. De korven kunnen met allerlei sierstenen worden gevuld. Je kunt precies de stenen kiezen die bij de sfeer van de tuin passen.

De schanskorven van Firmus Products hebben een robuuste, natuurlijke uitstraling en zijn eenvoudig te plaatsen en te monteren. De korven kunnen met allerlei sierstenen worden gevuld. Je kunt precies de stenen kiezen die bij de sfeer van de tuin passen.

Dat kunnen door de natuur gepolijste keien zijn of grillig gevormde breukstenen in een lichte of donkere tint. Er is natuurlijk meer mogelijk. Vul de korven bijvoorbeeld met brokken gekleurd glas voor een speels effect of kies voor gestapelde oude bakstenen die passen in een tuin met een nostalgische sfeer.

Multifunctioneel

Er zijn vele manieren om de schanskorven van Firmus Products toe te passen. Met deze korven bouw je zonder metselen lage tuinmuren om de grens tussen de verschillende delen van de tuin aan te geven. Een hoge wand bij het terras biedt beschutting tegen de wind, zorgt voor privacy en geeft klimplanten houvast. Plaats een rij schanskorven en je hebt een prachtig, strak element dat de grens aangeeft tussen de voortuin en de straat. Een verhoogde border met keermuren van schanskorven is ideaal voor het kweken van groenten, kruiden en planten. Schanskorven zijn ideaal voor de keermuren die de hoogteverschillen in de tuin overbruggen. Om de strakke lijnen te verzachten kun je de bovenkant van de muur beplanten met bodembedekkers en hangplanten. Ook langs traptreden die naar een lager gelegen terras leiden, zijn de korven de perfecte basis.

Duurzaam

De schanskorven van Firmus Products met maasopeningen van 50x50 mm zijn vervaardigd van ijzersterk galvanodraad. Dat garandeert een stevige constructie met een lange levensduur zonder onderhoud. Er zijn twee series. FirmusFlex, het meest flexibel toepasbare systeem en FirmusGittec die dankzij de unieke L-vorm elementen met brede basis geschikt is voor een erfscheiding (tot 150 cm hoogte) zonder (betonnen) fundering. Beide series zijn in meerdere standaardmaten verkrijgbaar. Afwijkende maten zijn op aanvraag leverbaar.

Ga voor meer informatie, afmetingen en verkoopadressen naar www.firmusproducts.eu

Publicatiedatum: 11 mei 2010

Tags: wonen tuin tuinen terras schanskorven schanskorf Firmus Products steenkorf steenkorven tuinomheining tuinafscheiding

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent