wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuininrichting  /   ontdek-de-nieuwe-massieve-terrasplank-in-twinson

Ontdek de nieuwe massieve terrasplank in Twinson®

Deceuninck stelt zijn hoogkwalitatieve, massieve terrasplank in Twinson® voor.

  • Fotocollectie

Deze nieuwe omkeerbare plank van 14 cm breed in kunststof-houtcomposiet is specifiek ontwikkeld voor intensief gebruik.

Op zoek naar een tuinterras dat oogt als een houten terras, maar veel duurzamer, onderhoudsvriendelijker, slipvrijer en eenvoudiger te installeren is? Dan ben je bij het Twinson®- gamma van Deceuninck precies aan het juiste adres. Deze serie tuin- en geveloplossingen isvervaardigd uit een 100% recyclebare en PEFC-gecertificeerde grondstof die de natuurlijke ‘look and feel’ van hout combineert met de voordelen van kunststof.

Nu meer dan ook ben je bij Deceuninck aan het juiste adres, want deze nieuw geïntroduceerde massieve terrasplank in Twinson® is specifiek ontwikkeld voor terrassen die intensief worden gebruikt. Dus voor zowel frequent gebruikte tuinterrassen als druk belopen terrassen op commerciële of openbare locaties. De plank is bijzonder onderhoudsarm en rot- en splintervrij. Schimmelvorming is uitgesloten. Verder is de massieve terrasplank bijzonder slipresistent: de plank wordt niet glad, ookniet bij regenachtig weer. Vanwege de massieve samenstelling is de opening tussen de terrasplanken minimaal.

De massieve terrasplank van Deceuninck voldoet aan alle visuele en comforteisen van de hedendaagse architectuur: het koppelt een warme en natuurlijke uitstraling aan een bijzonderaangename tactiliteit. De massieve terrasplank van Deceuninck is omkeerbaar en biedt zo de keuzeuit twee esthetische afwerkingen: een fijne structuur van groeven aan de ene zijde of een vlakgeborsteld uiterlijk aan de andere zijde. Daarnaast is er keuze uit 6 verschillende kleuren - vanwalnootbeige tot zoethoutzwart - die gezien de unieke samenstelling van de grondstof na verloop van tijd hun finale natuurlijke patina verkrijgen.

Tags: twinson terrasplank terrasplanken Deceuninck

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent