wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuininrichting  /   luxe-konijnenhokken-welke-matchen-met-je-designtuin

Luxe konijnenhokken welke matchen met je designtuin

Beschik je over een mooie designtuin? Dan wil je de inrichting en presentatie daarvan natuurlijk zo smaakvol mogelijk houden.

  • Fotocollectie

Toch is een dierenverblijf in de tuin vaak een kleine 'vervuiling' van hoe mooi jouw tuin is ingericht. Gelukkig is daar een oplossing gevonden. Je kunt namelijk luxe konijnenhokken aanschaffen welke matchen met je designtuin!

Een comfortabel verblijf voor je konijnen

Als dierenliefhebber wil je natuurlijk dat je beestjes ook een goed thuis hebben waar ze kunnen overnachten. Dat geldt natuurlijk ook als je kinderen hebt. Het is wel zo leuk als een dierenverblijf is afgestemd op jouw tuin eruit ziet. Bovendien kun je ze op deze manier comfortabel laten overnachten tijdens koud of regenachtig weer. Hoe ziet jouw droom konijnenvertrek eruit?

Waar moet een konijnenverblijf aan voldoen?

Hoe een luxe konijnenverblijf er in jouw tuin moet komen uit te zien, is natuurlijk een beetje afhankelijk van je wensen en hoeveel konijnen je hebt. Je koopt niet alleen een houten buitenverblijf, het is ook leuk als je deze kunt uitbreiden met een ren. Zo kunnen ze in het voorjaar en de zomer lekker over het gras huppen. Schrijf daarom je wensen uiteen en maak aan de hand daarvan je keuze.
Je konijnen gun je natuurlijk het beste. Je wilt je konijnen het beste van het beste voorschotelen, zeker als het gaat om een vertrek waar ze kunnen overnachten. Gelukkig hebben ontwerpers daar al rekening mee gehouden.

Eenvoudig konijnenhokken online bestellen

Luxe konijnenhokken zijn er in allerlei soorten en maten waardoor er altijd een passend exemplaar te vinden is. Bovendien kun je ze ook in verschillende prijsklassen aanschaffen. Bestellen doe je gemakkelijk online. Vind je het lastig om een goede keuze te kunnen maken? Je kunt je natuurlijk altijd laten adviseren door een verkoopadviseur en aan de hand daarvan beslissen welk hok het wordt.

Tags: konijnenhok tuin konijnen hok hokken konijn

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent