wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuininrichting  /   kleurrijk-geheel-lol-plantenbakken

Kleurrijk geheel LOL plantenbakken

LOL from Holland geeft interieurs een eigenwijs karakter met gedurfde plantenbakken.

  • Fotocollectie

Interieurs mogen spreken, kleurrijk zijn en bovenal durf tentoonstellen. LOL from Holland is eigenwijs en geeft het interieur kleur met haar nieuwe serie eigenzinnige plantmeubelen. Objecten die in het oog springen vanwege het kleurgebruik, de vorm en het combineren van materialen. De producten worden in Nederland met de hand gemaakt van een watergedragen en milieuvriendelijk harssysteem. Laughing out Load (LOL) geeft de lol aan, die de klant beleeft met het bezit van deze markante bakken en tegelijk de lol, die beleefd is door de makers van dit product tijdens de hele ontwikkeling. Producten van LOL zijn op een milieu vriendelijke en sociaal verantwoorde wijze tot stand gekomen. Bovendien is elk object uniek; ieder plantmeubel is voorzien van een eigen nummer en is gesigneerd door de ontwerper Imre van Steenwijk. Daarnaast ontvangt de koper een ‘certificate of Authenticity’. LOL from Holland biedt behalve het merk ook een platform voor ontwerp - en productie - van Nederlandse bodem. LOL toont lef voor mensen met durf!

Het interieur heeft kleur nodig in economisch donkere tijden. Door vorm en kleur op een gedurfde wijze te combineren, ontwerpt LOL bijzondere plantobjecten die verfrissend zijn en elan geven aan het interieur.

Recyclebaar

De LOL bakken zijn van een watergedragen harssysteem gemaakt. Dit zorgt voor een oogstrelende glans finish. Deze is milieuvriendelijk en brandwerend. De bakken zijn bovendien recyclebaar.

Design object

LOL plantmeubelen zijn unieke, op zichzelf staande interieur objecten. Kleurrijke eyecatchers, die voorzien zijn van een echtheidscertificaat en ondertekend zijn door de ontwerper Imre van Steenwijk. Elk object is bovendien genummerd.

Maatschappelijke LOL

De productie van LOL bakken vindt plaats in Nederland. Alle producten worden met de hand gemaakt. Vanwege het milieuvriendelijke materiaal zijn de plantmeubelen uiterst duurzaam. Daarbij hecht LOL from Holland grote waarde aan een sociaal verantwoorde productiewijze.

Ontwerp platform

LOL from Holland biedt naast het merk ook een platform voor ontwerpers van Nederlandse bodem. Onder het label ontwerpen en produceren verrassende Nederlandse ontwerpers bijzondere producten, als grote hanglampen en unieke meubelen, vervaardigd uit originele materialen.

LOL durft met de productie en met het ontwerp tot de rand van het mogelijke te gaan. Durf jij ook? De producten van LOL from Holland zijn verkrijgbaar via gespecialiseerde verkooppunten.

Kijk op www.lolfromholland.com voor meer informatie.

Publicatiedatum: 9 juni 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: lol plantenbak plantenbakken planten bakken

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent