wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuininrichting  /   de-voordelen-van-composiet-in-de-tuin

De voordelen van composiet in de tuin

Composiet in de tuin gebruiken kent veel voordelen. Het materiaal vraagt zoals aangegeven weinig onderhoud en staat in nagenoeg elke tuininrichting goed.

  • Fotocollectie

Met een ruim aanbod aan materialen voor de tuin kan het soms bijzonder frustrerend zijn om de juiste keuze voor het beste materiaal te maken. Hout heeft een natuurlijk uitstraling en charme, maar vraagt meer onderhoud dan bijvoorbeeld steen. Tegels kunnen een groene aanslag krijgen, maar zijn minder bewerkelijk dan bijvoorbeeld een grasmat. Wie op zoek is naar onderhoudsvrij materiaal dat bovendien strak, modern en tegelijkertijd bijzonder gezellig aandoet komt al snel uit op composiet.

Composiet verwerken in de tuin

Composiet kan op verschillende manieren in de tuin verwerkt worden, waarbij het opgaat in het ontwerp of juist de finishing touch dan wel de blikvanger is in de tuin. Volledige integratie is bijvoorbeeld mogelijk door het aanleggen van terrasplanken gemaakt van composiet. De grijze kleur is niet opvallend, het gebruikte materiaal is echter robuust en garandeert een solide basis voor het inrichten van een gezellig terrasje. De grijze kleur harmonieert perfect met groene of bloeiende planten en diverse tuinmeubelen waardoor de planken nog beter tot hun recht komen.

Wie op zoek is naar een stukje privacy in de achtertuin kan kiezen voor tuinschermen gemaakt van composiet. Ook hier geldt dat de grijze schermen zowel praktisch als robuust zijn. Het is zelfs mogelijk een complete tuinschutting van composiet aan te leggen, waarbij volledige privacy en een lange levensduur gegarandeerd zijn.

Tags: tuin composiet tuinen hout

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent