Foto: Tuintrends-2017

3x mooie tuintrends voor vakantie in eigen tuin

Van modern tot bohemien of tropisch: voor welke stijl in je tuin ga jij? Bekijk hier de tuintrends.

Tuintrend 1: Scandi modern

Trends en stijlen die het in huis goed doen, zien we ook regelmatig terug in de tuin. De Scandinavische woonstijl is hiervan een mooi voorbeeld. De strakke lijnen, minimalistische designs en het ingetogen kleurenpalet brengen rust en eenheid. Laat dat nou net meer dan welkom zijn tijdens je vrije uurtjes in de buitenlucht!

Tuintrend 2: Urban gypsy

Neutrale kleuren en strakke meubels zijn goede ingrediënten voor rust, maar de relaxte bohemiensfeer werkt wat ons betreft ook uitstekend. De zorgeloze gypsy-trend lijkt rechtstreeks uit je vakantiekoffer te komen en is te herkennen aan warme tinten in combinatie met felle uitspattingen. Dankzij comfortabele kussens, zachte plaids en een mooie hangmat of schommelstoel is die heerlijke vakantiesfeer in jouw tuin altijd voelbaar.

Tuintrend 3: Tropische jungle

Een andere fijne interieurtrend die een plekje in de tuin heeft veroverd is de botanische trend. Nu was de tuin altijd al een geschikte plek voor planten, maar voor deze trend geldt: hoe meer groen, hoe beter! Bamboe, rotan en hout brengen jouw buitenruimte in junglesferen en ook een aantal aapjes of flamingo's dragen hun steentje bij. Laat ook vooral de natuur haar gang gaan.

Laat je hier inspireren door deze drie mooie tuintrends.

Reacties