wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinhaard  /   vuurplaza-buitenhaard

Vuurplaza: buitenhaard

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Met het knapperende vuur wordt uw terras of tuin nog meer een verlengstuk van uw huiskamer.

Informatie:

Niets is zo fijn als u zomers buiten op uw terras kunt zitten met een kopje koffie of een glaasje wijn.Wanneer u ook in het mooie voorjaar of najaar wilt genieten het dansend vuur en het geluid van knapperend vuur.

'Wanneer u ook in het mooie voorjaar of najaar wilt genieten het dansend vuur en het geluid van knapperd vuur.
De kegelvormige buitenhaard heeft een schoorsteeneffect, de rook stijgt naar boven zonder dat het tot last is. Bovendien kan deze Aduro buitenkachel ook als grill gebruikt worden als er natuurlijk houtkool gebruikt wordt. Er is namelijk ook een bijbehorend rooster verkrijgbaar die op drie verschillende hoogtes geplaatst kan worden. Dankzij de dynamische vorm en de rode surface pimpt deze houtkachel elke tuin en terras op. Een must-have voor deze zomer’.

Vuurplaza’s nieuwe buitenhaard van Aduro zijn perfect voor lange (na)zomerse avonden. Deze buitenkachel zorgt voor nog meer warmte en gezelligheid op uw terras met uitzicht op dansende vlammen en het geluid van knapperend hout.

Materiaal:
Deze buitenhaard is gemaakt van 3 mm Cortenstaal. Na verloop van tijd krijgt dit materiaal een mooie glans dankzij de zon, regen en wind. Doordat de kachel alle weersomstandigheden kan doorstaan, komt er een roestlaagje op de kachel die de kachel extra resistent maakt.

Afmetingen: (HxBxD): 124 x 60 x 58 cm
Gewicht: 32 kg

Accessoires:
Bij deze buitenkachel hoort een verstelbaar barbecuerooster. U kunt dit rooster op 3 verschillende manieren instellen. Wanneer deze niet in gebruik is, kunt u het rooster discreet opbergen onder de bodem. Het barbecuerooster is van roestvrij staal met houten handgrepen. Dit bbq rooster is als optie te bestellen.

Ontwerp:
De buitenkachel is ontworpen door de Deense architect Torben Madsen, het idee achter de kachel en haar design beschrijft Madsen.

Meer van : Vuurplaza

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent