wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinhaard  /   themood-buitenhaard-faber

theMOOD buitenhaard Faber

Faber buitenhaard theMOOD dé aanvulling voor iedere tuin en terras.

  • Fotocollectie

TheMOOD van Faber is een robuuste buitenhaard van cortenstaal welke vrijstaand maar ook ingebouwd kan worden geplaatst. Dé garantie voor extra sfeer in de tuin op een zwoele of juist op een wat kille avond.

De tuin wordt steeds meer een natuurlijk verlengstuk van binnen. Architecten spelen hierop in met ontwerpen die de woonkamer over laten lopen in de tuin. Om de tuin nog meer woonallure te geven, ontwierp Faber, specialist in sfeerhaarden, een buitenhaard, met als inspiratie de gashaarden voor binnen. En dat is gelukt, want theMOOD brengt dezelfde gezellige sfeer als een haard in de huiskamer.

Cortenstaal
Het cortenstalen uiterlijk van theMOOD maakt de haard robuust. Het staal heeft als kenmerk te veranderen naarmate deze langer aan weersinvloeden wordt blootgesteld. Het maakt iedere haard uniek.

Afvoer
De haard is op verschillende manieren toepasbaar. Zo is de haard vrijstaand te plaatsen. Op deze manier is het unieke cortenstaal goed zichtbaar. Ook is de haard ingebouwd te plaatsen. TheMOOD kan dan volledig integreren in uw huidige concept van tuinontwerp. De haard is zowel enkelzijdig als ook als doorkijkhaard toepasbaar en bovendien kunt u nog kiezen voor een decorset met hout of kiezels. Met de afvoer van 1,5 meter, ook volledig van cortenstaal maakt u de haard compleet. Mocht u kiezen voor de inbouw versie dan is de afvoer met maximaal 2 meter te verlengen.

Bediening
De haard wordt bediend door middel van een bedieningsunit die u op een droge locatie vlakbij de haard plaatst. Met slechts 1 druk op de knop kunt u al genieten van de sfeer en warmte van theMOOD.

Direct vuur
Dat theMOOD op gas brandt, past helemaal in de trend dat we à la minute willen genieten van onze vrije tijd. Ook al zitten we maar even een uurtje buiten om lekker met een glas wijn te ontspannen. De haard kun je aansluiten op een vaste aardgasaansluiting maar brandt eventueel ook op propaangas.

Informatie over theMOOD van Faber (adviesprijs € 2499,- incl. BTW) en de adressen van dealers zijn te vinden op www.faber.nl.

Publicatiedatum: 29 maart 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Tags: theMOOD buitenhaard Faber buitenhaarden tuinhaard tuinhaarden mood

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent