wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinhaard  /   jee-o-fire-een-krachtige-cortenstaal-fireplace-om-van-te-genieten

JEE-O FIRE een krachtige CorTenstaal fireplace om van te genieten

Robuust open haard ontwerp met open vuur voor buiten én binnen.

Robuust open haard ontwerp met open vuur voor buiten én binnen.

JEE-O gaat verder met levensgenieten. Met trots brengt zij de JEE- O FIRE serie, designed by Hugo van Hooff, een nieuwe draagbare open haardlijn die goed aansluit bij haar luxe, comfort en designproducten. Het minimalistisch ontwerp vormt de basis van deze serie, die gemaakt is uit CorTenstaal. Kenmerk hiervan is de bruinoranje roestkleur en de lange levensduur. Een robuust en krachtige uitstraling valt direct op bij dit onverwoestbare materiaal, dat van nature een warme uitstraling heeft. Creëer uw eigen warmtebron, uw eigen fireplace, buiten in de tuin of binnen in huis. Of nog beter, een plaats aan de rivier of op het strand spreekt helemaal tot de verbeelding. Bij uw favoriete bar of restaurant bijvoorbeeld of juist in een uiterst vrije, landelijke omgeving. Deze design CorTenstaal open (buiten) haarden, genoemd naar Nederlandse plaatsen met strand en zee, zorgen namelijk voor een ultiem warmtegevoel. Het echte cocoonen kan beginnen. Terug naar het oergevoel van vuur maken en het 'fikkie stoken'...

 

Natuurlijk brand effect
Verwarmen in de buitenlucht of binnen in huis, het kan dus allebei. Gebruik echt hout in het midden voor een natuurlijk brandeffect buiten, het ‘echte vuur’ maken. Vullen met bio-ethanol, gelbrandstof is de andere mogelijkheid en daardoor veiligvoor gebruik binnen. De modellen staan bovendien altijd van de grond geplaatst. Uiteraard is het wel voor eigen risico. In plaats van hout kan binnen een JEE-O FIRE model goed gedecoreerd worden met vuurvaste stenen. Een natuurlijke luchtafvoer is hierbij wel belangrijk voor een goede trek. Er is keus uit maar liefst vier varianten om een prachtig open haard vuur in te maken.

Rond, vierkant, staand of tafelmodel
Wat te denken van JEE-O Noordwijk, het eerste ronde model, dat door de afwisseling in afmeting telkens een andere look heeft. In de kleinste uitvoering van 80 cm doorsnee is JEE-O Noordwijk voor binnen in de huiskamer zeer geschikt, en in de grootste afmeting 150 cm doorsnee staat het heel sfeervol buiten in de tuin of het terras. De tegenpool hierin is JEE-O Domburg, een vierkant exemplaar met vergelijkbare afmetingen. Een kwestie van smaak welke keus hierin te maken. Daarnaast zijn er nog de kleinere varianten JEE-O Zandvoort, die recht op twee platte poten staat, en JEE-O Bloemendaal, een tafelmodel die een bijzonder romantische sfeer kan creëren. Om de serie compleet te maken is er ook een CorTenstaal houtopslag rek, die modulair uit te breiden is. Deze heeft de naam JEE-O Katwijk meegekregen.

Bijzondere noot aan dit geheel is dat de duurzaamheid van deze producten zelfs nog uw eigen smaak kan overwinnen, zo lang gaat het mee. Dus is het niet hoog tijd om ermee te beginnen, zodat u dit zelf kan uittesten en ervaren? JEE-O FIRE neemt u graag mee terug naar het basisgevoel van ontspannen en genieten!

Publicatiedatum: 22 april 2011

Meer informatie: www.jee-o.eu

Tags: wonen tuin jee-o fire haard open openhaard fireplace cortenstaal

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent