Foto: Happy-Cocooning-tafel-kampvuur

Kampvuur op tafel; loungevuur zonder rook of vonken

Allemaal een eigen mening, allemaal een eigen leven maar toch niet zonder elkaar kunnen. Het wordt pas echt gezellig als we met zijn allen dicht bij elkaar gaan zitten en verhalen uitwisselen onder het genot van een drankje.

Allemaal een eigen mening, allemaal een eigen leven maar toch niet zonder elkaar kunnen. Het wordt pas echt gezellig als we met zijn allen dicht bij elkaar gaan zitten en verhalen uitwisselen onder het genot van een drankje. www.happycocooning.com

Centraal punt van die gezelligheid is al millenia de warmtebron. Van kampvuur naar kachel. De CV bracht verandering maar nu is open vuur weer trend. Haast een behoefte. Happy Cocooning speelt daar op in en introduceert vrolijk knisperend vuur in luxe design tafels. Gasgestookt en gemaakt voor buiten.

Eigentijdse oplossing

Heimelijk en vaak vurig gekoesterde wens van velen is een open haard. Onhaalbaar echter zonder rookkanaal. Happy Cocooning komt met een wel heel eigentijdse oplossing. Een luxe loungevuur zonder rook of vonken gevat in trendy tafelarmaturen. De tafels ogen als beton maar zijn gemaakt van composiet. Een materiaal dat zowel bestand is tegen extreme warmte als kou. Geen probleem dus om de vuurtafel ?s winters buiten te laten staan. Het vuur wordt gevoed door optische houtblokken en lavastenen. Daardoor speelt en likt het als een houtgestookt vlammenspel. Zelfs de hoogte van de vlam is af te stellen middels een draaiknop, zelfde principe als het gasfornuis. En dat geldt ook voor de elektronische ontsteking. Geen lucifers nodig. Een simpele druk op de knop, gas iets draaien en de vlam verspreidt weer warmte en gezelligheid. De omarmende tafels zijn verkrijgbaar in een speelse reeks modellen, strak en geometrisch, passend bij verschillende woonstijlen. Van rond met 61 cm diameter, vierkant 76 x 76 x 46 cm tot aan rechthoek 107 x 80 x 46 cm.

Advies verkoopprijs: Cocoon Tables rond ? 429,00, vierkant ? 529,00 en rechthoek ? 629,00.
Verkoop- en productinfo: Happy Cocooning, tel: +31 (0) 76.887.85.67 of kijk op www.happycocooning.nl.

Publicatiedatum: 20 april 2009

Reacties