wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  kunstgras-gras  /   recyclebaar-kunstgras

Recyclebaar kunstgras

Royal Grass® introduceert EcoSense, een nieuwe ontwikkeling op het gebied van kunstgras die na haar levensduur volledig kan worden hergebruikt tot nieuw kunstgras.

Royal Grass® introduceert EcoSense, een nieuwe ontwikkeling op het gebied van kunstgras die na haar levensduur volledig kan worden hergebruikt tot nieuw kunstgras.

EcoSense is een duurzaam alternatief voor 'echt' gras. Het kunstgras kan toegepast worden in de tuin of op een speelplek, maar ook op daktuinen en terrassen biedt dit 'gras' een duurzame, groene aankleding.

 

Deze crade-2-cradle oplossing biedt groener dan groen kwaliteitsgras voor in de tuin, het dakterras of de speelplek. Het is een verantwoord en duurzaam product. EcoSense is voor 100% vervaardigd uit één basismateriaal. Er komen geen andere materialen aan te pas om dit kunstgras te vervaardigen en daarom kan het na vele jaren van gebruiksplezier worden hergebruikt. Zo gaan er geen waardevolle grondstoffen verloren en wordt afval een nieuwe grondstof.

Royal Grass® EcoSense heeft een zeer natuurlijke uitstraling, het is zacht en toch sterk en vraagt weinig onderhoud. Gras maaien, sproeien en ander onderhoud behoren tot het verleden. Resultaat: een mooi groen gazon in alle seizoenen.

Verder mag er op een gazon van Royal Grass® EcoSense gespeeld worden. Een heerlijk plek voor te relaxen, een potje voetbal met de kids, een stoeipartij met de hond. Het kunstgras kan tegen een stootje en ook rondom het zwembad of jacuzzi is het een esthetische en praktische oplossing.

Meer informatie: www.royalgrass-kunstgras.nl

Publicatiedatum: 8 maart 2012

Tags: wonen tuin kunstgras royal grass ecosense

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent