wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  kunstgras-gras  /   nieuwe-husqvarna-automower-450x-meest-geavanceerde-robotmaaier-ooit

Nieuwe Husqvarna Automower 450X: meest geavanceerde robotmaaier ooit

Maairobot voor megagazon! Husqvarna Automower 450X: stil, snel, sterk en slim.

  • Fotocollectie

Een helling maaien tot 45%, ultrasone sensoren die obstakels op afstand herkennen, koplampen, navigatie met GPS en aansturing via een app. Behalve de 450X, die geschikt is voor oppervlakten tot 5.000 m2, presenteert Husqvarna ook de nieuwe Automower 315 voor gazons tot 1.500 m2. De maaiers doen hun werk in weer en wind.

Automower 450X

De nieuwe Automower 450X is geschikt voor gazons van het formaat van een half voetbalveld. Zelfs als het gazon een complexe vorm heeft met bijvoorbeeld smalle doorgangen, maait deze Automower probleemloos door. Elk grassprietje wordt met precisie afgesneden en geen plekje van het gazon blijft ongemaaid. Dankzij de ultrasone sensoren aan de voorkant worden obstakels op afstand herkend. De Automower remt onmiddellijk af en stopt voordat hij in aanraking komt met het object om vervolgens in een veilige richting verder te maaien. De 450X herkent bovendien de groeisnelheid van het gras. Is het warm en vochtig? Dan gaat de Automower er vaker op uit. Bij koel en droog weer blijft de maaier vaker op zijn oplaadstation. De nieuwe Automower 450X werkt op een geluidsniveau van slechts 58 dB (A). Dat betekent dat er ook ’s nacht gemaaid kan worden zonder enige geluidsoverlast. Dankzij de app Automower Connect kan de 450X aangestuurd worden vanuit de hele wereld via smartphone, tablet of Apple Watch. De kap van de Automower 450X is standaard donkergrijs, maar er zijn ook verwisselbare kappen beschikbaar in wit of oranje. Verkoopadviesprijs € 3.999 inclusief 2 jaar gratis Connectiviteit (exclusief krammen, draad en installatie).

Automower 315

De nieuwe Husqvarna Automower 315 heeft een maaicapaciteit van 1.500 m2 en is ook geschikt voor oneffen gazons of grashellingen (tot 40%). Met de drievoudige zoekfunctie baant de Automower zich in alle stilte een weg naar complexe of afgelegen gazondelen. Daarbij stuurt de maaier zich, in tegenstelling tot veel andere maairobots, ook automatisch door smalle passages. De ingebouwde sensor zorgt ervoor dat er op basis van de groeisnelheid van het gras gemaaid wordt. Slechts een paar eenvoudige handelingen zijn nodig om de robotmaaier in te stellen. De kap van de Automower 315 is standaard donkergrijs, maar er zijn ook verwisselbare kappen beschikbaar in wit of oranje. Verkoopadviesprijs € 1.999 (exclusief krammen, draad en installatie).

Kijk voor meer informatie en verkoopadressen op www.husqvarna.nl.

Publicatiedatum: 21 februari 2016

Tags: Husqvarna Automower 450X robotmower gazon maaier maaien

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent