wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  kunstgras-gras  /   kunstgras-terras

Kunstgras terras

  • Fotocollectie

Genoeg van onkruid weghalen tussen de tegels, verzakkende stenen en andere typische terrasproblemen? Overweeg dan eens om een kunstgras terras te plaatsen!

Voordelen van kunstgras op het terras

Kunstgras aanleggen op (of om!) het terras heeft veel voordelen. Met kunstgras heb je namelijk de perfecte combinatie te pakken van de voordelen van steen én gras. Kunstgras voelt aan je voeten heerlijk zacht aan, net als echt gras, maar het is ook glad, strak en 'schoon', net als tegels. Bovendien is het duurzaam; je krijgt er geen kale plekken in en hoeft niet bang te zijn voor slijtage.

Kunstgras vraagt vrijwel geen onderhoud, net als een stenen terras. Alleen af en toe de bladeren van het kunstgras bezemen en een eventuele vlek er uit boenen is voldoende om jarenlang te genieten van je mooie terras. Omdat kunstgras zachter is dan stenen is het voor kinderen en huisdieren ook nog eens prettiger om op te spelen.

Positieve eigenschappen

Daarnaast bestaat kunstgras in verschillende kleuren en stijlen. Ben je gehecht aan een mooi contrast tussen je terras en de rest van je tuin? Overweeg dan eens gekleurd kunstgras te plaatsen. Een zilveren of grafieten kleur kan heel mooi op een terras passen. 

Wel is het belangrijk om te kiezen voor een hoogwaardig kunstgras. De meeste moderne kunstgrassen zijn ingeweven met verschillende kleuren draden, waardoor ze een heel natuurlijke uitstraling krijgen. Bekijk vooral eens de verschillende soorten kunstgras!

Veel gestelde vragen over kunstgras terrassen

Meer van : Kunstgrasnet.nl

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent