wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  kunstgras-gras  /   kunstgras-dakterras

Kunstgras dakterras

  • Fotocollectie

Op een dakterras met kunstgras kan je heerlijk kunnen genieten van de zon en je blote voeten in het natuurgetrouwe kunstgras!

Jarenlang plezier van een groen dakterras met kunstgras

Een dakterras is een fijne toevoeging aan een appartement of huis: een lekkere plek om van de zomer te genieten. Helaas kan het al snel wat kaal ogen, omdat veel dakterrassen met stenen of beton zijn bedekt. Gelukkig is er meer dan genoeg wat je daar aan kan doen. Je kunt het bijvoorbeeld voorzien van kunstgras!

Kunstgras op je dakterras: het hele jaar genieten

Kunstgras op je dakterras verbergt niet alleen de grijze stenen maar geeft het ook een natuurlijke look. Kunstgras is duurzaam en makkelijk te onderhouden; het hoeft alleen af en toe geborsteld te worden. Het kan tegen een stootje en ook regelmatig gebruik is geen enkel probleem: nodig gerust de buren uit voor een barbecue.

Een kunstgras dakterras geeft je dakterras niet alleen een groene uitstraling, maar ligt er ook in elk jaargetijde mooi bij. Als je het combineert met mooie potplanten of een mooie tuinmeubelset dan heb je een stralend dakterras waar je heerlijk van de zomer kunt genieten!

Chill op je dakterras

Ben je benieuwd welk kunstgras geschikt is voor je dakterras? Bekijk dan bijvoorbeeld eens het type Chill. Dit kunstgras heeft de perfecte prijs/kwaliteitverhouding en is zacht en stevig met een zeer natuurlijke uitstraling. Wil je het zelf ervaren? Vraag eens een staal aan!

Goede investering

Kunstgras op je dakterras is een goede investering. Je kunt rekenen op jarenlang plezier, zonder dat je het hoeft te onderhouden. Dit is zeker het geval als je ervoor zorgt dat het gras netjes ligt. Je kunt kunstgras zelf aanleggen maar je kunt het ook laten leggen. Waar je ook voor kiest, je dakterras zal zeker opfleuren van het kunstgras.

Veel gestelde vragen over kunstgras dakterrassen

Meer van : Kunstgrasnet.nl

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent