wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  kunstgras-gras  /   kunstgazon

Kunstgazon

  • Fotocollectie

Kunstgras is een echte uitkomst, zeker wanneer er regelmatig kinderen op uw grasveld spelen. Met het Kids Play kunstgazon hebt u er geen omkijken meer naar en de kinderen zullen er enorm veel plezier aan beleven.

 

Productinformatie

Natuurlijk is ook aan de kinderen gedacht. Speciaal voor gezinnen met kinderen is Kids Play kunstgras ontwikkeld. Dit gazon kan prima worden ingezet als zachte en comfortabele ondergrond voor speeltoestellen, eventueel in combinatie met een uniek valdempend systeem. Dit systeem is absoluut veilig voor kinderen en huisdieren. Daarnaast zijn er meer voordelen aan deze Kids Playground. Van de eeuwige modderpoel onder het glijbaantje of onder de schommel is iedereen eindelijk verlost! Het gras is bestand tegen een stootje en blijft na elk spelletje in topvorm. Dit is speelgras van een natuurovertreffende trap. De producten van Fivestar Grass voldoen aan de EN-1177 norm en dragen het TÜV-keurmerk. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een veilige speelomgeving.

 

 

 

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent