wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  kunstgras-gras  /   grassysteem

Grassysteem

  • Fotocollectie

Kunstgras verovert de natuur rond huis en tuin. Steeds meer mensen gaan de voordelen zien van kunstgras en zelfs echte natuurliefhebbers kiezen voor een kunstgazon.

 

Productinformatie

Fivestar Grass is hét kwaliteitsmerk van een nieuwe generatie. Het Fivestar Grass grassysteem is in verschillende varianten leverbaar: Windsor Lawn, Twickel, Tudor (infill-kwaliteiten) geschikt voor in de tuin en Stonefield (non-infill) is tevens geschikt op plekken waar geen infill materiaal gewenst is zoals het balkon, terras of zwembad. Al deze kwaliteiten zijn nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Stuk voor stuk voldoen deze uiteenlopende soorten kunstgras aan alle wensen van de tuinliefhebber die weet wat genieten is.

 

De innovatie binnen de branche heeft ook niet stil gestaan. Dit is te merken aan de kwaliteit en de natuurgetrouwheid van Fivestargrass. In de afgelopen jaren heeft Fivestar Grass verschillende nieuwe producten ontwikkeld en geproduceerd. Fivestar Grass is continu bezig met het testen van nieuwe toepassingsmogelijkheden. Daarnaast staan zij ook nog eens aan de basis van kunstgrasontwikkelingen voor landscaping.

 

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent