wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  kunstgras-gras  /   budget-kunstgras

Grastapijt

  • Fotocollectie

Je wilt je tuin een opknapbeurt geven en denkt erover om het grastapijt opnieuw in te zaaien. Een behoorlijke klus, die wat voorbereiding vergt. Zo is het belangrijk om de ondergrond eerst te frezen en te egaliseren. Daarna kan gezaaid en eventueel bemest worden. Vervolgens is het een kwestie van goed sproeien en onderhouden. Al met al een heel karwei. Is een grastapijt van kunstgras dan niet een veel beter idee? Dan profiteer je van het beste van twee werelden.

Meer gebruiksgemak dankzij kunstgras

Een grastapijt van kunstgras wordt eenmaal aangelegd, daarna heeft het geen onderhoud meer nodig. Het enige dat je hoeft te doen is af en toe de bladeren wegvegen. Het gras groeit niet, dus je hoeft het niet te maaien. Het heeft nergens van te lijden en er ontstaan geen kale plekken die weer bijgezaaid moeten worden. Ook praktisch: kunstgras dat goed gelegd is, zal nooit omhoog getild worden door mollen. Ook van die lelijke hopen ben je dus af!

Ruim assortiment kleuren

Een van de meest gehoorde bezwaren tegen kunstgras is dat het er niet echt uit zou zien. Dat argument is echter wel achterhaald. Kunstgras ziet er tegenwoordig juist heel echt uit. Het wordt in veel gevallen met drie of vier verschillende kleuren draad ingeweven, waardoor het precies dezelfde nuances krijgt als echt gras. Twijfel je nog? Vraag dan een gratis staal aan en laat je overtuigen. Ook qua gevoel is het niet van echt te onderscheiden; kunstgras voelt lekker zacht aan en is daarmee geschikt voor gebruik in de tuin, op het dakterras of zelfs op het balkon.

Populaire grastapijten

Vilt met nop - €6,95

Vilt met nop

Kunstgras Blackburn - €8,95 per m2

Kunstgras Blackburn

Meer van : Kunstgrasnet.nl

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent