wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  buitenspeelgoed  /   unieke-ervaring-eigen-boomhut-begint-bij-de-opening

Unieke ervaring eigen boomhut begint bij de opening

Voor kinderen, maar ook voor menig volwassene, neemt een boomhut een bijzondere plek in hun leven in. Boven de grond of tussen de stammen van meerdere bomen gebouwd, vormt een boomhut een wereld op zich.

  • Fotocollectie

Een magische plek om te spelen, jezelf terug te trekken of om met vrienden avonturen in te beleven. Wie de duurzaam geproduceerde Berenhut van Boedha Nature in zijn of haar tuin plaatst, bezorgt de toekomstige bewoners de ultieme kinderdroom. Een unieke uitbreiding van hun belevingswereld, die Boedha Nature markeert door van 11 juli tot 30 september 2010 bij iedere nieuwe boomhut een openingsfeest cadeau te doen.

Wie bij een van de gespecialiseerde dealers een boomhut van Boedha Nature bestelt, krijgt voorbedrukte uitnodigingen mee voor het openingsfeest. Nadat de Berenhut is opgebouwd, versieren de monteurs deze met slingers en ballonnen. Voor de ingang spannen zij een rood lint. Om de officiële opening zo feestelijk mogelijk aan te kleden, levert Boedha Nature een taart, kinderchampagne, bekers, borden, placemats en servetten in Berenhut stijl. Op een rood kussentje ligt het schaartje klaar waarmee op plechtige wijze het rode lint kan worden doorgeknipt. De nieuwe bewoners van de boomhut ontvangen als verrassing na de openingsceremonie een houten naambordje met daarin de naam van hun Berenhut gegraveerd. De bij de opening aanwezige vrienden en bekenden ontvangen een kleine attentie ter herinnering.

Over Boedha Nature's Berenhut

Een Berenhut van Boedha Nature wordt gebouwd van robinia-, lariks- en douglashout met FSC-keurmerk. De dakbedekking bestaat uit brandwerend gemaakte bladeren van de pinapalm uit Suriname. De toekomstige bewoners (of hun ouders) kiezen voor een basismodel en laten die naar eigen wens aankleden. De fabrikant bouwt De Berenhut op locatie in 2 à 3 dagen op en zorgt ervoor dat die aan alle veiligheidseisen voldoet.
Voor advies over de mogelijkheden en verkoop van De Berenhut is een gespecialiseerd dealernetwerk aangesteld. Namen en adressen zijn te vinden op www.boedha-nature.com.

Publicatiedatum: 22 juli 2010

Tags: wonen tuin tuinen boomhut boomhutten Boeddha Nature

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent