wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  buitenspeelgoed  /   swingball-activity-centres

Swingball Activity Centres

Multifunctioneel buitenspeelgoed voor jong en oud. Buitenspelen, buiten actief bezig zijn is gezond voor iedereen! Om dit te stimuleren brengen wij twee nieuwe activiteitencentra op de markt.

Multifunctioneel buitenspeelgoed voor jong en oud. Buitenspelen, buiten actief bezig zijn is gezond voor iedereen! Om dit te stimuleren brengen wij twee nieuwe activiteitencentra op de markt.

De My First Swingball Centre voor kleine kinderen van 3 tot circa 8 jaar en de Pro Swingball Centre voor kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen. Deze multifunctionele speelsets zijn slim vormgegeven en verpakt in twee kunststof opbergboxen die tevens dienen als voet voor een aantal van de spelen.

My First Swingball Centre

Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en bevat 5 buitenspelen: Swingball tennis, staartbal, mega badminton, volleybal en frisbee. De materialen zijn licht van gewicht en de onderdelen zijn afgestemd op kleine kinderen. Het zijn speciale kleine, lichtgewicht bats die goed passen in een kleine kinderhand en ballen van zacht kunsstof en foam zodat kinderen zich niet bezeren.

Verkoopprijs: 52,50 euro

Pro Swingball Centre

Voor de wat oudere kinderen en volwassenen is deze uitgebreide, 7 in 1 beschikbaar. Swingball tennis, voetbal training, volleybal, staartbal, netbal, badminton en frisbee spelen zijn mogelijk met 1 of meerdere spelers. De gebruikte materialen zijn stevig en sterk en bestand tegen intensief gebruik. De set wordt geleverd in twee kunststof opbergboxen dus gemakkelijk om mee te nemen op vakantie, visite of juist op te bergen.

Verkoopprijs: 99,95 euro

 

Deze spelen kunnen gespeeld worden op iedere ondergrond: Gras, betegelde binnenplaats, strand. De opbergbox wordt gevuld met water of zand en spelen maar.

Beide artikelen zijn een aanvulling op het reeds omvangrijke swingball assortiment wat door Kakels als distributeur in de Benelux beschikbaar wordt gemaakt voor de gespecialiseerde speelgoed, sport en outdoor winkels. Op www.kakels.nl kunnen consumenten terecht voor een lijst met verkooppunten.

Ook kan zowel de consument als de winkelier vanaf nu terecht op de website www.swingball.nl en op www.kakels.nl voor meer informatie.

Publicatiedatum: 5 maart 2010

Tags: wonen kinderkamer tuin swingball activity centre first pro kakel speelset speelgoed buitenspeelgoed

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent