wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  buitenspeelgoed  /   eurojumper-trampoline

Eurojumper trampoline

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

De Eurojumper is een extra degelijke Europese trampoline. De trampoline heeft een zeer zwaar frame van verzinkte stalen buizen, een springmat van waterdoorlatend geweven permatron en zwaar verzinkte veren. Een breed randkussen dekt deze veren af.

Kortom, Eurojumper staat voor plezier en sport voor jong en oud!

Eurojumper

Het randkussen is leverbaar in meerdere kleuren en houdt bovendien geen water vast, waardoor de trampoline ook in de winter buiten kan blijven staan. Verder is er een keuze tussen een standaard randkussen en tegen een kleine meerprijs een kussen met een extra glanslaag voor een betere kleurvastheid.

Het randkussen wordt bevestigd door middel van kogelbevestiging. Verder bevinden zich onder het kussen stormbanden om het randkussen onder alle weersomstandigheden op zijn plaats te houden.

Het beperkte aantal framedelen resulteert in een stugger en stabieler frame, waarbij de belasting van de poten aanzienlijk minder is. De trampoline is met behulp van korte poten eenvoudig in te graven voor extra veiligheid.

Het grote aantal veren zorgt voor een goede verdeling van het gewicht. Deze veren zijn dubbelconisch en zwaar gegalvaniseerd.

De Eurojumper is gedemonteerd gemakkelijk te vervoeren. De afmeting van de doos is 1.80 x 0.60 x 0.20 m., dit is exclusief het randkussen.

De grotere trampolines zijn (met logboek) goedgekeurd voor gebruik in speeltuinen, volgens de voorwaarden van het AIB-Vincotte.

Meer van : Doevendans Eurofarmtoys

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent