wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  buiten-koken  /   onthaasten-in-je-eigen-tuin-met-de-outdoorchef-wellington

Onthaasten in je eigen tuin met de Outdoorchef Wellington

U kunt er deze zomer eens lekker voor gaan zitten! De Wellington vraagt om onthaasten in de tuin! Geen vluchtige of snelle hap, maar een met zorg bereide maaltijd waarin u de goede technieken van een Outdoorchef terugvindt.

U kunt er deze zomer eens lekker voor gaan zitten! De Wellington vraagt om onthaasten in de tuin! Geen vluchtige of snelle hap, maar een met zorg bereide maaltijd waarin u de goede technieken van een Outdoorchef terugvindt.

Deze buitenkeuken/-grill kan verplaatst worden, maar is ook zeer geïnteresseerd in een permanente plek in de tuin of op de veranda. Gezellig met vrienden of gewoon met zijn tweeën, de Wellington is en blijft een blijvertje!

Porceleinemail

De deksel is van zwart emaille dat robuust en mannelijk gebruik ruimschoots toelaat. Verder is het onderstel van een slagvaste poedercoating voorzien en maken de vergrendelbare zwenkwielen het verplaatsen èn vastzetten van deze ultieme “Australian” barbecue gemakkelijk. De Wellington is voorzien van twee granieten werkbladen aan de zijkant waarvan er één afneembaar is én één krachtige zijbrander die u kunt gebruiken voor al uw extra kookactiviteiten. De Wellington is uitgerust met vier branders, waarvan één grillplaat en drie roosters.

Stoer

De robuuste Wellington van het Zwitserse kwaliteitsmerk Outdoorchef is mooi afgewerkt en geheel afgesloten en gecertificeerd om er een gasfles in op te bergen. Dit alles wordt bediend met grote, stoere knoppen. Een waterdichte thermometer is ingebouwd en geeft goed weer hoe hitte zich onder de kap opbouwt en wanneer u kunt beginnen om dat heerlijke stukje vlees, kip of vis te grillen, bakken, of om in de ultieme zomer-kook¬term te spreken: barbecueën.

 

Outdoorchef is actief in de grill- en barbecuebranche. Deze internationale onderneming maakt deel uit van de DKB-groep met haar hoofdvestiging in Zwitserland. Het assortiment omvat unieke gas-en houtskoolbarbecues met daarnaast een groot aantal ingenieuze accessoires. Een internationaal, deskundig team van gekwalificeerde productontwikkelaars, ontwerpers en marketingspecialisten houdt zich dagelijks bezig met vragen rondom barbecueën en koken in de buitenlucht.

Meer informatie: www.outdoorchef.nl.

Publicatiedatum: 1 december 2010

Tags: wonen tuin tuinen Outdoorchef Wellington bbq barbecue buiten koken buitenkeuken buitengrill grill

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent