wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  buiten-koken  /   le-creuset-grill-op-de-barbecue

Le Creuset grill op de barbecue

De culitrend voor de zomer van 2014 wordt buiten koken. Daarom heeft le Creuset haar assortiment grills uitgebreid met een opvallende grill voor de barbecue.

  • Fotocollectie

De grill past, dankzij haar vorm, prima op de barbecue of buitenkeuken en zorgt voor een heerlijke magere maaltijd. Ideaal voor het grillen van kleinere stukjes vlees en groenten. Bovendien kan de grillplaat op tafel gezet zonder dat vlees of groente afkoelt.

Grillen

Grillen is gezond, mager en heel smakelijk. Doordat het gietijzer tot hele hoge temperaturen verhit wordt, schroeit de buitenzijde onmiddellijk dicht en blijven de sappen in het vlees bewaard. Het vlees kan niet in aanraking met vlammen komen die vaak ontstaan doordat het vet op de kolen drupt. De ribbels van de XL grillplaat voeren eventueel vet af en maken een mooi gestreept korstje. Groenten zoals courgettes, aubergines, paprika maar ook uien kunnen eenvoudig mee gegrild worden. Zo wordt de barbecue extra gezond en lekker.

Gietijzer

Het gietijzer van Le Creuset heeft al 85 jaar de naam van hoogwaardige kwaliteit met eindeloze levensduur. De pannen en grills zijn 100% recycleerbaar en krijgen een levenslange fabrieksgarantie. Le Creuset heeft maar liefst 15 verschillende gietijzeren grills en grillpannen in haar assortiment. Kijk voor het gehele assortiment op www.lecreuset.nl.

Winkelverkoopprijs XL grillplaat (32 cm): 99 euro. Verkrijgbaar in rood en zwart.

Le Creuset producten zijn te koop bij de betere warenhuizen, kook- en huishoudwinkels. Voor meer informatie en verkooppunten: www.lecreuset.nl.

Publicatiedatum: 13 april 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: le creuset grill buiten koken buitenkoken barbecue

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent