wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  bestrating  /   fossato-markies

Fossato markies

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Als u een praktische zonwering zoekt die tevens een nostalgische uitstraling aan uw woning of winkelpand geeft, dan is de markies een uitkomst voor u. Markiezen verfraaien klassieke alsmede moderne panden en zijn daarnaast zeer effectief tegen bijvoorbeeld zijzon. Er zijn verschillende typen markiezen (standaard, klapmodel en petmodel) en ze zijn zowel in hout als in aluminium te verkrijgen. Tevens kunt u uw markies van tekst voorzien, waardoor deze als reclamedrager kan dienen van uw winkelpand. Voor een markies kunt u een doek keuze maken uit de doekencollectie van Dickson of Swela.

Fossato markiezen

Ons Fossato markies is een exclusief en duurzaam markies. Het frame bestaat uit grenen hout. De kappen van de Fossato worden gemaakt van red-cedar hout. Beide houtsoorten worden met de hand gegrond en tweemaal afgeschilderd. Dit markies is bijzonder geschikt voor grote en afwijkende modellen. Breedtes zijn mogelijk tot 8 meter en een uitval van 1,70 meter. Wordt standaard voorzien van een elektrische bediening van Somfy inclusief vaste draaischakelaar. Optioneel kunt u kiezen voor draadloze bediening van Somfy in combinatie met een handzender.

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent