wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  waterbed  /   pacific-waterbed

Pacific Waterbed

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Een waterbed geeft je het gevoel van totale ontspanning en een goede en gelijkmatige ondersteuning aan het lichaam. De Pacific laat zien hoe vernieuwend een Poseidon waterbed kan zijn. Ultiem comfort en eigentijds design gaan bij dit waterbed hand in hand. Want naast het ongeëvenaarde comfort en de aangenaamheid van een watermatras biedt de Pacific een unieke extra eigenschap, namelijk een bedhoogte van maar liefst 65 cm. Dat maakt dit het ideale bed met een perfecte in- en uitstap. Dus ook met een Poseidon waterbed kun je het heerlijke gevoel ervaren van lekker wegdromen op hoog niveau. De Pacific is speciaal ontworpen voor iedereen die op zoek is naar een gezonde en royale nachtrust, waar comfort, beleving en ergonomie centraal staan.

Mogelijkheden

Jouw waterbed kun je uitrusten met een geïntegreerde Capliner in de hoes of een aparte Bio Zip Liner dat de hygiëne in jouw bed enorm ten goede komt. Een andere optie is een digitaal aangestuurd verwarmingselement met diverse extra mogelijkheden. Ook diverse modellen hoofdborden bieden je de mogelijkheid om jouw kamer te vernieuwen.

Meer van : Poseidon

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent