wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  matras  /   de-lima

De Lima

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Het Førss model met modern hoofdbord met royale uitstraling door horizontale belijning.

 

ProductomschrijvingHet Førss model met modern hoofdbord met royale uitstraling door horizontale belijning. Elk Førss slaapsysteem is opgebouwd uit  3 lagen: de box, de pocketveringmatras en de topdekmatras. Het samenspel tussen deze drie elementen vormt de basis voor een ongekend comfort dat Scandinavisch slapen genoemd wordt.

Vanaf € 3.895,-.

Boxspring

Boxsprings zijn helemaal in! Boxsprings zijn goede matrasdragers, bestaan uit een frame waarop een groot aantal metalen bonnel- of pocketveren zijn gemonteerd. Het geheel wordt afgedekt met stof. In combinatie met een goed matras heeft u een uitstekend en comfotabel slaapsysteem. Voordelen van een boxspring zijn dat deze goed ventileert en een vochtregulerende werking heeft. Dit vergroot de duurzaamheid van het matras.

De boxspring is uit te breiden met een hoofd- en of voetenbord. Deze zijn er in vele uitvoeringen en stijlen; klassieke, romantische of modern.

Een vrijstaande boxspring kunt u laten bekleden met stof naar keuze. De boxsprings en matrassen zijn op elkaar afgestemd. U kunt kiezen uit binnenvering-, pocketvering- en schuimrubbermatrassen. 

Helemaal hot is het Scandinavische slapen. Hierbij bestaat het slaapsysteem uit een boxspring, (pocketvering) matras en topdekmatras. Door deze verschillende lagen wordt het lichaam optimaal ondersteund en geniet u van het hoogste slaapcomfort.  Het oog wil ook wat; de matras wordt bij een Scandinavische boxspring meegestoffeerd in de stof van de box waardoor het bed een prachtige uitstraling krijgt!

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent