wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  matras  /   bepaal-thuis-uw-slaapid

Bepaal thuis uw SlaapID

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Een bed kopen is iets wat u niet elke dag doet. Terwijl u er wel elke dag gebruik van maakt. Dus moet een bed ook liggen alsof het op úw lijf geschreven is. Wij van Beddenspecialist.nl geloven niet in twee minuutjes proefliggen in de showroom. Vandaar dat wij SlaapID hebben ontwikkeld. SlaapID is een service die leidt naar uw ideale bed, matras, bodem en kussen. Gewoon door thuis uw slaapgedrag te meten. Slapender wijs noemen we dat.

Bed kopen moeilijk? Bepaal thuis uw SlaapID en uw nieuwe bed slaapt als nooit tevoren. Test het zelf. Maak nu een afspraak met uw Beddenspecialist voor een gratis thuismeting.

 

Bepaal thuis uw SlaapID

Wilt u ook slapender wijs worden en zeker weten dat u een goede nachtrust krijgt? Vraag gratis een SlaapID scan aan. Maak hier een afspraak in de dichtst bij zijnde winkel. Samen gaan we voor u op zoek naar het perfecte passende bed.

 

Hoe werkt het?

De SlaapID service bestaat uit drie stappen op weg naar uw perfect passende bed.

1. SlaapID Intake

De Beddenspecialist verkoper stelt diverse vragen over uw (fysieke) situatie, uw slaapgedrag en uw wensen. Deze zijn relevant voor een goed , comfortabel en mooi slaapadvies. Vandaar uit bepaalt hij samen met u welke stappen te nemen om tot het beste bed voor u persoonlijk te komen.

 SlaapID intakeformulier.jpg

2. SlaapID Slaapscan

De SlaapID Slaapscan meet uw slaapgedrag in uw eigen thuissituatie. Middels een bandje om het lichaam worden onder andere het aantal keer draaien, de omgevingstemperatuur en de lighouding gemeten. Na een aantal nachten slapen komt u terug met het bandje en de sensor en de resultaten worden uitgelezen en verwerkt in een SlaapID rapport. Vanuit de resultaten kan feilloos een passend advies voor uw specifieke situatie worden gegeven.
De reden dat Beddenspecialist.nl de SlaapID scan introduceert is om klanten te verzekeren dat zij een goede nachtrust zullen hebben en om miskopen te voorkomen.

 SlaapID Slaapscan resultaat.jpg

3. SlaapID Profielscan

De SlaapID Profielscan kan op twee manieren worden ingezet. Ten eerste om bij u thuis te meten welke ondersteuning en drukverdeling uw huidige bed nog geeft in de juiste slaaphouding. Ten tweede om in de winkel, na het advies van de Beddenspecialist verkoper, te meten of het geadviseerde systeem de juiste ondersteuning en / of drukverdeling geeft, zodat uw zeker weet dat u jarenlang comfortabel kunt slapen en uitgerust wakker wordt.

 SlaapID profielscan resultaat.jpg

Meer van : Beddenspecialist.nl

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent