wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  kussen  /   zijslapers-enoble-kussen-royal-health-foam

Zijslapers: Enoble kussen Royal Health Foam

Kussen Royal Health Foam voor zijslapers

Enoble kussen Royal Health Foam. Kussen Royal Health Foam voor zijslapers.De meest comfortabele slaaphouding verschilt per mens. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de mensen het liefst op hun zij slapen. Royal Health Foam uit Den Haag ontwikkelt een kussen voor deze zijslapers. Het Enoble hoofdkussen biedt vanwege zijn unieke vorm de juiste steun voor zowel het hoofd als de nek.

Ondersteuning
Veel kussens liggen het meest comfortabel wanneer de slaper op zijn rug ligt. Het zorgt voor een goede ondersteuning van de nek en het hoofd. Maar wanneer een slaper zich een kwartslag draait, liggen alleen zijn schouder en hoofd op het kussen. De nek krijgt onvoldoende steun, maar niet bij het Enoble hoofdkussen. Door de u-vorm ligt de schouder op het matras en de nek en het hoofd op het kussen.

Traagschuim
Het kussen is gemaakt van traagschuimvlokken, van traagschuim worden ook matrassen gemaakt. Deze vorm van schuim laat het hoofd langzaam wegzakken in het kussen, dit vermindert de drukpunten en zorgt voor de juiste ondersteuning. De vlokken vormen in het kussen één geheel. Een groot voordeel van het werken met los materiaal, is dat de dikte van het kussen naar wens kan worden aangepast, door simpelweg vlokken te verwijderen.

Milieu
RHF hecht belang aan milieuvriendelijkheid en afwezigheid van schadelijke stoffen. Zo wordt elk product geproduceerd en afgeleverd conform alle actuele keuringen en normeringen: CE, ISO, Öko-Tex 100 klasse 1. Daarbij is het schuim zowel fysisch als chemisch recyclebaar.

Publicatiedatum: 3 december 2012

Meer informatie: www.healthfoam.com

Tags: kussen hoofdkussen royal health foam zijslaper enoble hoofdkussens kussens rhf

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent