wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  kledingkast  /   winia-schoenenkast

Winia schoenenkast

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Je schoenenkast fraai weggewerkt achter schuifdeuren? Vaak is de gang (hal) een rommelige aangelegenheid, met rondslingerende schoenen en tassen.

Winia schoenenkast

Zou het niet heerlijk zijn om een opbergsysteem te hebben waar je schoenen, tassen en andere spullen mooi en overzichtelijk in kwijt kunt? WINIA maakt unieke systemen voor het opbergen van je schoenen en tassen. Ook onder trappen, moeilijke nisjes en lastige hoeken bieden ze je ongekende mogelijkheden. Vanaf nu kun je je schoenen netjes opbergen en ziet je gang (hal) er altijd spic en span uit.

Zo vind je bij hen in breedte verstelbare schoenrekken die in elke ruimte en garderobekast passen. Verkrijgbaar in diverse modellen; vast gemonteerd of uittrekbaar en zelfs als 'schoenenlade' (met ladefront).

Schoenenkasten van WINIA

Schoenenkasten van WINIA worden op maat gemaakt, waardoor deze in iedere ruimte kunnen worden toegepast. Of het nu om een grote of kleine ruimte gaat, het maakt helemaal niets uit.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Niet alleen als het gaat om de indeling, maar ook op het gebied van kleur, materiaal en afwerking van je schoenenkast op maat. Niemand is immers hetzelfde. Voor iedere ruimte, iedere woning en iedere stijl hebben ze de perfecte oplossing. Omdat alles helemaal op maat gemaakt wordt, kun je naar hartenlust combineren totdat het gewenste eindresultaat is bereikt.

Ben je op zoek naar de ideale schoenenkast? Winia helpt je graag met het ontwerp.

Meer weten?

Met ruim 60 gespecialiseerde dealers door heel Nederland en België is er altijd een WINIA dealer bij jou in de buurt. Kijk hier voor een WINIA dealer bij jou in de buurt.

 

Meer van : Winia

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent