wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  kledingkast  /   svedex-laat-klant-zelf-ideale-kast-maken-via-internet

Svedex laat klant zelf ideale kast maken via internet

Kasten uitzoeken is geregeld een hele toer: de kast met de juiste kleur past niet op de plek waar hij moet komen staan, en de kast met het ideale formaat en indeling is alleen verkrijgbaar in kleuren die niet bij de rest van het interieur passen.

Kasten uitzoeken is geregeld een hele toer: de kast met de juiste kleur past niet op de plek waar hij moet komen staan, en de kast met het ideale formaat en indeling is alleen verkrijgbaar in kleuren die niet bij de rest van het interieur passen.

Svedex Kasten maakt aan dit probleem met haar nieuwe Structura draaideurkasten resoluut een eind. Via internet kan de kast met exact de juiste maat en indeling worden samengesteld, waarna er de keus is uit bijna 200 kleuren. De horizontale houtnerfstructuur maakt het vervolgens helemaal áf.

Draaideurkasten

Svedex Structura draaideurkasten kenmerken zich door de populaire horizontale houtnerfstructuur, waardoor de kasten breder lijken en de kamers waar ze geplaatst zijn ruimer ogen. Doordat de deuren draaien in plaats van schuiven, kan een mooi recht vlak worden gecreëerd, waarin de houtnerf vrijwel naadloos van de ene in de andere deur overgaat. Het strakke geheel wordt extra mooi omdat de deuren tussen de eindpanelen hangen. De structuur kan naar wens worden gecombineerd met glazen panelen, en ook een combinatie van kleuren is mogelijk. De Structura kasten worden zo een bijzonder siermeubel in iedere ruimte.

Nauwkeurig ontwerp

Wie kiest voor een Svedex Structura draaideurkast kan deze geheel naar wens zelf op internet ontwerpen. Op www.svedexkasten.nl/vera is een programma geplaatst waarmee het formaat van de kast tot op de millimeter nauwkeurig kan worden bepaald. Daarnaast zijn alle mogelijke combinaties te maken van legplanken, hanggedeelten, laden en de meest uiteenlopende kastaccessoires. Om de kast geheel naar wens te vervolmaken, kan vervolgens worden gekozen uit bijna 200 standaard kleuren, variërend van unikleur tot houtdecor. Ook alle RAL-kleuren zijn beschikbaar, en dat alles in mat, glans en hoogglans. Bovendien is er de keus uit glaspanelen in 37 verschillende kleuren. Het eindresultaat van de keuzes verschijnt daarna als virtuele kast op het scherm.
De Structura kasten laten zich uitstekend combineren met de Roommates nachtkastjes, commodes en achterwanden. Ook deze kunnen geheel op maat en naar wens worden vervaardigd, in meer dan veertig dezelfde kleuren en structuren als de kasten. Bij de nachtkastjes bestaat bijvoorbeeld keuze uit laden in diverse hoogten of een open vak, en uit een massieve of glazen afdekplaat en ladefronten. De commodes hebben minimaal twee en maximaal zes laden, waarbij eveneens optioneel een glazen afdekplaat leverbaar is. De achterwanden ten slotte zijn 12 cm diep en worden zowel eendelig als tweedelig geleverd.

Montage

De Svedex Structura draaideurkasten zijn zelf samen te stellen via internet, maar ook te bestellen via geselecteerde woninginrichting- en slaapkamerspeciaalzaken. Deze winkels verzorgen ook de montage van de kasten. De prijzen zijn afhankelijk van de gekozen maten en combinaties. Er is al een Svedex Structura draaideurkast vanaf ? 1.035,-. Meer informatie is te vinden op www.svedexkasten.nl.

Publicatiedatum: 17 april 2009

Tags: wonen slaapkamer kast kledingkast Svedex Structura draaideurkasten slaapkamerkasten kledingkasten AE appartement appartementen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent