wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  kledingkast  /   optimaal-ruimtegebruik-met-cabinet-tot-in-de-kleinste-hoekjes

Optimaal ruimtegebruik met CABINET tot in de kleinste hoekjes

Inbouwkasten tot op de millimeter nauwkeurig op maat, zelfs tot in de kleinste nissen en hoeken. Het kan met het exclusieve maatwerk van CABINET.

Inbouwkasten tot op de millimeter nauwkeurig op maat, zelfs tot in de kleinste nissen en hoeken. Het kan met het exclusieve maatwerk van CABINET.

In de garderobekast met beweegbare delen komen de deuren bijvoorbeeld samen in een hoek van 90 graden. Hierdoor is de gehele hoek als opslagruimte te benutten. CABINET maakt persoonlijke dromen waar. Bijvoorbeeld met schuifdeurdessins in meer dan tienduizend kleuren en een breed scala van mogelijkheden (bedrukt, behangen, met stof bekleed etc.). De foto’s tonen de LINEA-schuifdeur in zwart, gecombineerd met een glazen gedeelte dat is gelakt in limoen. In het onderste gedeelte van de deur zijn elegante, kwalitatief hoogstaande houten accenten verwerkt. De schuifdeuren sluiten door middel van een magneet, zodat ze precies in de hoek sluiten.

Cabinet GRANDE

Met GRANDE is de gehele indeling naar wens samen te stellen tot onder het plafond. Het kastinterieur zoals afgebeeld, is afgewerkt in wit glas. Net zoals de schuifdeuren is het interieur naar wens in elke kleur uit te voeren.
Dankzij diverse extra’s, zoals elementen voor schoenen, sieraden, stropdassen, rokken of broeken en led-verlichting, is elke kast individueel op maat te maken.
Juist deze verfijnde mogelijkheden onderstrepen de diversiteit en kwaliteit van CABINET, die hier letterlijk tot in de kleinste hoek reiken.

Publicatiedatum: 4 augustus 2010

Tags: wonen slaapkamer slaapkamers kast kasten slaapkamerkast slaapkamerkasten kledingkast kledingkasten kleding Cabinet maatwerk garderobekast garderobekasten

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent