wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  gordijnen-lamellen  /   velux-rolgordijnen-zijn-kindveilige-oplossingen

VELUX rolgordijnen zijn kindveilige oplossingen

De innovatieve bedieningssystemen van VELUX rolgordijnen zorgen voor optimaal bedieningsgemak en zijn veilig voor kinderen.

  • Fotocollectie

Uit onderzoek is gebleken dat de meeste ongelukken binnenshuis gebeuren. Loshangende koorden van raambekleding kunnen hierbij een van de gevaren zijn, omdat jonge kinderen hierin verstrengeld kunnen raken. Om raamdecoratie veiliger te maken is een aantal jaar geleden de Europese productnorm binnenzonwering aangescherpt. De VELUX raamdecoratieproducten voldoen allemaal al jaren aan deze norm.

VELUX raamdecoratie

Kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. Dit maakt hen echter ook kwetsbaar. VELUX raamdecoratie, bijvoorbeeld een VELUX rolgordijn, voldoet al jaren aan alle veiligheidsmaatregelen. Voor hen staat wooncomfort voor een hoge leefbaarheid van een woning. Het creëren van een veilige omgeving voor kinderen is hier een essentieel onderdeel van. Bij de handbediende jaloezieën is het koord al in 2008 vervangen door een schuifbediening op de zijgeleider. Met de komst van de nieuwe generatie VELUX dakramen in 2013 is ook de laatste koordbediening, die van de buitenzonwering, uit ons assortiment verdwenen.

Innovatieve automatische bediening

VELUX dakramen en bijpassende raamdecoratie en zonwering worden in principe bediend via de handgrepen. Wanneer dakramen niet met de hand bereikbaar zijn, is het mogelijk om zowel de ramen als de raamdecoratie elektrisch aan te sturen. Vanuit het hele huis zijn de producten dan te bedienen met de VELUX INTEGRA bedieningstablet. De bedieningstablet is eenvoudig te bedienen via pictogrammen op het touch-screen en kan zelfs zo worden ingesteld dat de raamdecoratie ‘s ochtends automatisch omhoog gaat, waarmee de rolgordijnen ook nog dienst kan doen als natuurlijke wekker.

Meer informatie over VELUX raamdecoratie vind je op Raamdecoratie.com.

Tags: velux rolgordijn rolgordijnen bedieningssysteem raamdecoratie

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent