wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  dekbedovertrek  /   scandinavisch-eco-design-voor-op-je-bed

Scandinavisch eco design voor op je bed

TrueStuff staat voor luxe bedlinnen, gemaakt van de beste kwaliteit organische katoen. Sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar.

  • Fotocollectie

Die beste kwaliteit houdt overigens niet op bij de keuze van de gebruikte katoenvezels, maar geldt voor de gehele productie. Zo worden er geen concessies gedaan in de gebruikte materialen of afwerking en alle producten worden dier- en mensvriendelijk vervaardigd. Met hun prachtige dessins bewijst TrueStuff bovendien dat biologisch katoen zeker niet alleen voor geitenwollen-sokkentypes hoeft te zijn. Dus mooi vanbinnen én vanbuiten. En dat voel je, want na één nacht wil je nooit meer anders!

Biologisch katoen is niet nieuw op de Nederlandse beddenmarkt. Wat wel bijzonder is, is de hoge kwaliteit van de gebruikte katoenvezels en de prachtige dessins en afwerking van het bedlinnen. TrueStuff bewijst met hun stijlvolle kleurencombinaties en bijzondere details dat biologisch katoen niet altijd saai uni hoeft te zijn, maar dat verantwoord en een hoog verwengehalte prima samen kunnen gaan.

Mix & match

Alle producten van TrueStuff zijn typisch Scandinavisch design en combineren moderne dessins met elegante details, zoals te zien in de prachtige afwerking met biezen, blinde ritsen en bijpassende knoopjes of linten. De meeste dekbedovertrekken zijn bovendien double faced zodat je ze aan beide zijdes kunt gebruiken. De dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in een grote variëteit aan maten en in steeds wisselende collecties met nieuwe ontwerpen, waarbij het bovendien mogelijk is om verschillende dessins kussenslopen en dekbedovertrekken onderling te combineren.

Deens eco design

Deens eco design is wereldwijd erg gewild, vanwege de combinatie van mooie, tijdloze ontwerpen en een verantwoorde manier van produceren. Scandinavië, en in het bijzonder Denemarken, loopt al geruime tijd voorop in milieubewust produceren. Alle producten van TrueStuff zijn dan ook gesponnen, geweven en geproduceerd in Europa zodat je zeker weet dat er geen sprake is van kinderarbeid, uitbuiting of pesticiden.

TrueStuff is in Nederland exclusief verkrijgbaar via Bedaffair. Meer informatie: www.bedaffair.nl/truestuff

Tags: truestuff bedlinnen eco katoen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent