wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  dekbedovertrek  /   dekbedovertrekken-om-van-te-dromen-drie-trends22

Dekbedovertrekken om van te dromen: drie trends

Met een nieuw dekbedovertrek breng je een andere sfeer in de slaapkamer. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Hier een aantal trends op een rijtje.

  • Fotocollectie

Wanneer de temperaturen buiten dalen, is het dé tijd om het binnen gezellig en behaaglijk te maken. Niet alleen de woonkamer verdient dan weer alle aandacht, ook in de slaapkamer brengen we meer tijd door en kan dus wel een opfrisbeurt gebruiken. Een nieuw dekbedovertrek zorgt eenvoudig voor een andere look in de slaapkamer. Het enige wat je dan nog nodig hebt, is een goed boek om lekker mee onder de wol te kruipen!

Trend 1: Levensecht

Van een ondergesneeuwd boslandschap in het hoge noorden tot een bountystrand aan de andere kant van de wereld: er zijn genoeg mooie plekken op deze aardbol om over te dromen. Of ga jij toch liever naar 'the city that never sleeps'? Levensechte digitale fotoprints op het dekbedovertrek zijn de trend! Bepaal zelf waar jouw reis naartoe gaat en waan je met deze levensechte fotoprints op jouw gekozen bestemming.

Trend 2: Grafisch tintje

Grafische dessins zijn de laatste jaren sterk in opkomst. Zagen we deze prints voorheen vooral op kussens en andere woonaccessoires, dit jaar heeft het ook een plekje in de slaapkamer veroverd. Van stijlvolle zwart-wit prints tot vrolijke kleurrijke varianten: voor welke stijl je ook gaat, met een grafisch printje op het bed zit je dit seizoen helemaal goed!

Trend 3: Beestenboel

Dieren mogen weer in de slaapkamer. En nee dan hebben we het niet over de - iets wat foute - dierenprints, maar over levensechte afgebeelde dieren op het dekbedovertrek. Zwart-wit prints met dieren zijn daarbij erg populair en het sterke contrast zorgt voor een prachtig resultaat. Ook voor in de kinderkamer zijn dieren dé trend. Want zeg nou zelf, wat is er leuker dan een dierenvriendje in de slaapkamer?

Bekijk hier meer inspiratie voor deze drie dekbedovertrek-trends: www.fonq.nl.

Publicatiedatum: 5 december 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: dekbedovertrek dekbedovertrekken fonq bedtextiel overtrek overtrekken

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent