Foto: Auping-beddengoed-Colour-blocking-dessin

Beddengoed Colour Blocking dessin van Auping

Auping Beddengoed Colour blocking dessin brengt kleur tijdens de donkere maanden.

Beddengoed Colour Blocking Dessin van Auping.Buiten wordt het kouder, het wordt steeds eerder donker en de eerste bladeren vallen van de bomen. Het najaar is begonnen en net zoals dieren dan in hun schulp kruipen, zoeken ook wij de warmte op. De slaapkamer is hiervoor de uitgelezen plek, waar we kunnen genieten van ons warme bed en een gevoel van geborgenheid. Het creëren van een knus herfstgevoel in dit vertrek is dan geen overbodige luxe. De beddenfabrikant biedt voor ieder wat wils met de nieuwe stijlvolle najaarscollectie bedtextiel.

Synchroon aan de modetrends, staat de nieuwe najaarscollectie in het teken van rijke kleurstellingen, combinaties van motieven en prints en kleurrijke colour blocking dessins. De slaapkamer krijgt hiermee een nieuw en verrijkt gezicht.

Warmte en comfort zijn de sleutelwoorden voor de najaarscollectie van Auping. Het bedtextiel is hierop volledig afgestemd en is gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen, wol en katoensatijn, die uitnodigen om tijdens gure herfstdagen en koude winternachten lekker lang in bed te blijven liggen. Het oog wil ook wat en ook daar heeft de beddenfabrikant uit Deventer aan gedacht. De klassieke patronen, eigentijdse en kleurrijke dessins en romantische borduursels geven een luxueuze uitstaling aan de nieuwe collectie van Auping.

Goed geruit
Met zijn klassiek geweven ruit en koninklijke kleurstellingen zoals paars en rood, is dessin Cuffs een lust voor het oog. Iedere slaapkamer krijgt met dit stijlvolle dekbedovertrek in één oogopslag een klassieke uitstraling. Het detail zit ‘m in de op manchetten geïnspireerde rand van de kussensloop dat uiteraard sluit met subtiele knoopjes. Dit heerlijke dekbedovertrek is met zijn hoogwaardige, fijndradige katoen uitermate geschikt voor het herfstseizoen.

Eén dekbedovertrek, twee looks
Rustgevende aardetinten, hoogwaardige materialen met een rijke uitstraling. Dessin Frame, uitgevoerd in luxe percale katoen, geeft de slaapkamer het ultieme hotelgevoel. Alle dekbedovertrekken van Auping zijn dubbelzijdig, overtrek Frame heeft ook nog eens een verschillende kleur aan elke zijde. Als een herfstblad aan een boom krijgt het beddengoed in een handomdraai een andere look. Ook de afwijkende bies is passend bij elke zijde. Dessin Frame is verkrijgbaar in de kleuren brown/black, white/grey en sand/white. Voor wie het strakke design een spannend accent wil geven, is een tweede kussensloop met een bies in trendkleur los verkrijgbaar.

Colour blocking
Met dessin ZaZa Zoom draait alles om kleur. Door het opvallend speelse kleurgebruik gaat ook de slaapkamer helemaal mee in de colour blocking trend van dit moment. De heldere en levendige kleuren zorgen voor kleur en vrolijkheid tijdens de donkere maanden. ZaZa Zoom is een eigentijdse remake van het succesvolle Auping dessin 'Zoom'.

Mix van prints
Tijdloos tweed en een subtiele slangenprint worden zonder enig probleem met elkaar gecombineerd. Dessin Harris is een moderne mix van grafische motieven en eigentijdse prints, uitgevoerd in hoogwaardig katoen. De warme uitstraling van het tweed maakt dit dessin een must have voor het najaar. Het dekbedovertrek is verkrijgbaar in de kleuren bruin of marineblauw.

Voetjes onder de wol
Met de nieuwe Himalaya runner van Auping op het voeteneinde heb je nooit meer last van koude voeten. De met de hand gehaakte loper is in Nepal vervaardigd van 100% wol en biedt warmte en comfort. Gecombineerd met het verfijnde streepdessin van dekbedovertrek Stratos kan iedereen genieten van een rustgevend slaapvertrek. Ook met andere Auping-overtrekken vormt de runner een prachtige combinatie van hotelklasse.

Oma's borduurwerkje
Zo wit als sneeuw en een romantisch borduursel om bij weg te dromen. Dessin Violet doet denken aan het borduurwerk van oma, alleen dan in een modern jasje. Het dekbedovertrek, uitgevoerd in het fijnste katoen, geeft licht in de donkere maanden en brengt tegelijkertijd een vleugje romantiek. Het prachtige borduursel op de Oxford kussensloop is de ware finishing touch.

Warm en klassiek slapen
Wie liever een klassiek slaapvertrek heeft, kan kiezen voor dessin New Castle in een lichte zandkleur. Het zachte flanellen dekbedovertrek, voorzien van klassiek geweven ruiten en subtiele rode belijning, geeft ieder interieur een chique uitstraling. Dit overtrek voelt heerlijk zacht en warm aan door zijn hoogwaardige katoen.

Kleurrijke strepen
Dessin Spectrum is met de moderne strepen en bonte kleurstelling een stijlvol motief. Het dekbedovertrek is van een glanzend katoensatijn dat heerlijk zacht aanvoelt. Dessin Spectrum is verkrijgbaar in de kleuren multi en groen.

Alle dekbedovertrekken van Auping zijn voorzien van een nieuwe, duurzame verpakking. Deze verpakking is van afbreekbaar, soepel materiaal, is lichter in gewicht en zorgt voor minder afval omdat er minder van nodig is. Daarmee is het in lijn met de duurzaamheidsgedachte waar de Nederlandse beddenfabrikant op inzet.

Prijs en beschikbaarheid
Alle dekbedovertrekken van de Auping Najaarscollectie 2012 zijn beschikbaar in één- en tweepersoonsuitvoeringen vanaf € 79,-. Naast dekbedovertrekken bevat de collectie ook sierkussens, hoeslakens en spreien in verschillende kleuren en dessins. Deze laatste zijn beschikbaar vanaf € 129,-. De Auping Najaarscollectie 2012 is vanaf september verkrijgbaar bij de Auping dealers. Naast de nieuwe collectie is ook een aantal doorlopende dessins in de winkels te vinden.

Meer informatie: www.auping.nl

Publicatiedatum: 15 september 2012

Reacties