wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  boxspring  /   slapen-a-la-carte

Slapen a la Carte

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Wie een bed van het Belgische merk Kreamat koopt, kan erop rekenen dat het bed volledig wordt afgestemd op zijn of haar persoonlijke slaapwensen en lichaamsbouw. Geen bed is zo individueel samengesteld als een Kreamatbed.

Kreamat boxsprings

Geen bed is zo individueel samengesteld als bij Kreamat. Kreamat: unieke boxsprings met losse veringsmodules.
Wie een bed van het Belgische merk Kreamat koopt, kan erop rekenen dat het bed volledig wordt afgestemd op zijn of haar persoonlijke slaapwensen en lichaamsbouw. Geen bed is zo individueel samengesteld als een Kreamatbed.

Met 'Slapen à la Carte' ontwikkelde beddenmerk Kreamat een vooruitstrevend en gepatenteerd systeem dat maximaal tegemoet komt aan de individuele
slaapbehoefte. Hiervoor worden de boxsprings uitgerust met losse veringsmodules aan schouders, lenden en heupen. Nieuw is dat nu ook de afmeting van de modules kan worden aangepast. Zo kunnen mensen met, bijvoorbeeld een langere romp, rekenen op een perfecte natuurlijke ondersteuning.

Kreamat biedt niet alleen een uitstekend ligcomfort, op het gebied van design is Kreamat een blikvanger in ieder slaapkamerinterieur. Er is een ruime keuze uit moderne, klassieke en tijdloze ontwerpen en materialen.

Comfortzones
Het concept 'Slapen à la Carte' wordt gekenmerkt door losse veringsmodules aan de schouders, lenden en heupen. De schoudermodule is zacht, zodat de schouders dieper in de matras wegzakken. De andere modules bestaan in vijf hardheden: soft, medium, firm, X-firm en XX-firm. Zo krijgt het lichaam overal en altijd de juiste ondersteuning: ongeacht lengte, gewicht of lichaamsbouw. De schouder-, lende- en heupmodules
zijn onderling niet verbonden. Zo beïnvloedt het ene drukpunt het andere niet en behoudt het slaapsysteem haar souplesse.

Het resultaat is een zalig én ergonomisch ligcomfort dat kan worden aangepast aan elke lichaamsverandering, bijvoorbeeld bij gewichtsverlies of zwangerschap. De samenstelling van de modules wordt bepaald aan de hand van een meting die het lichaam volledig scant: lengte, gewicht, bekken-, taille- en schouderbreedte. De meting gebeurt in de winkel en duurt slechts vijf minuten.

Nog een stapje verder
Het meetsysteem is nu uitgebreid met de mogelijkheid om de verhouding tussen heup en lende haarscherp in kaart te brengen. Hiermee kan de meest wenselijke grootte van elke module worden berekend. De modules variëren voortaan niet meer alleen in hardheid, maar ook in lengte. Zo kan de boxspring nóg beter op maat van ieder individu worden samengesteld. Dit biedt extra ligcomfort aan mensen met een langere romp of met uitzonderlijke lichamelijke verhoudingen. De innovatie speelt ook in op de evolutie van het menselijk lichaam dat steeds groter wordt.

Kreamatbed kopen
Kreamatbedden vindt u bij diverse bedden- en interieurzaken verspreid over Nederland. Kijk op onze website www.kreamat.be voor de dichtstbijzijnde winkel.

  
 

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent