wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  boxspring  /   retorno-tolomeo

Retorno Tolomeo

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Opaque & Sheer presenteert met trots haar nieuwe Retorno Tolomeo boxspringset. Deze bijzondere uitvoering heeft speciale designpoten waarin de Artemide® Tolomeo lampen passen.

Retorno Tolomeo

Opaque & Sheer: Retorno Tolomeo boxspringset. Fraai vormgegeven Retorno Tolomeo boxspringset van Opaque & Sheer.Opaque & Sheer presenteert met trots haar nieuwe Retorno Tolomeo boxspringset. Deze bijzondere uitvoering heeft speciale designpoten waarin de Artemide® Tolomeo lampen passen. De boxspringset is niet alleen fraai vormgegeven en voorzien van verrassende details maar biedt vooral ook uitstekend slaap- en leescomfort! Voor het design tekende dan ook niemand minder dan de bekende ontwerper Roderick Vos. Geen duur Italiaans design, maar een betaalbaar Nederlands ontwerp met klasse. Oftewel mooi en niet te duur.

Met de persoonlijke touch, de strakke en onderscheidende ontwerpen won het Retorno model van Opaque & Sheer in de categorie Design haar eerste prijs op de IMM 2012 in Keulen. Dé droom van iedere beddenfabrikant.

Om de slaapkamer helemaal af te maken voert Opaque & Sheer in haar collectie stijlvol vormgegeven accessoires. De Como hocker met luxe aluminium designpoten is te gebruiken als nachtkastje of als bijzetkrukje. Een Vaso aluminium tray biedt een extra stevige ondergrond en de bescherming is speciaal ontworpen voor op de hockers van het Retorno bed. Om het compleet te maken kun je er de  Riposa kleedbanken bij zetten

Ben je al een tijdje op zoek naar een tijdloos en betaalbaar doch vooral mooi bed, kijk dan eens op www.bedroomdesign.nl.  En je geniet elke dag van een bekroond meubelstuk in je slaapkamer.
 

Kleuroverzicht

 

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent