wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  boxspring  /   eastborn-boxspring-als-beste-getest

Eastborn boxspring als beste getest

Consumentenbond: Eastborn boxspring Nummer 10 is de nummer 1 van Nederland.

  • Fotocollectie

Eastborn boxspringcombinatie Nummer 10 is in januari 2014 als ‘Beste uit de test’ van de Consumentenbond gekomen. De bond testte veertien boxspringcombinaties van bekende fabrikanten. Met name de ondersteuning en de sterke prijs-kwaliteitverhouding bezorgden Eastborn de titel ‘Beste uit de test’.

Het is niet de eerste keer dat Eastborn boxspringcombinatie Nummer 10 als beste getest werd. In december 2012 stond deze boxspring ook al bovenaan in de ranglijst van de Consumentenbond. De Nummer 10 bewijst zich dus wederom als een boxspring die de concurrentie achter zich laat.

Boxspring Nummer 10 is een succesvolle combinatie van slaapcomfort en een scherpe prijs. De geteste combinatie bestond uit Boxspring Nummer 10 vast + Matras Nummer 10 medium + Topdek Nummer 10 Comfortschuim. De afmetingen zijn 160x200 cm incl. hoofdbord en poten. De combinatie heeft een prijs van € 1.999,-.

Consumentenbond: ‘Een prima all-round boxspringcombinatie’

De Eastborn boxspring Nummer 10 scoorde met een 7,1 het hoogste eindcijfer in de test van de Consumentenbond. Het rapport is lovend over de ondersteunende kwaliteiten van de Nummer 10. Als belangrijke voordelen worden genoemd:
- de goede lichaamsondersteuning op de rug;
- de goede lichaamsondersteuning op de zij;
- de grote stabiliteit.

De Nummer 10 is volgens het rapport ‘een prima all-round boxspringcombinatie, die goede ondersteuning biedt aan zowel rug- als zijslapers en aan zowel grote, zware (maximaal 120 kg) als kleine, lichte personen’.

Made in Holland

Eastborn is blij met het resultaat. Het Nederlandse merk, dat wordt geproduceerd door Hilding Anders in Vroomshoop, heeft een uitgebreid aanbod aan boxsprings en matrassen. De strenge selectie van materialen, uitvoeringen en maten houdt de kwaliteit hoog en de prijs scherp. De consument profiteert hiervan want design, kwaliteit en duurzaamheid zijn hier vriendelijk geprijsd.

Meer informatie: www.eastborn.nl

Publicatiedatum: 2 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: eastborn boxspring consumentenbond test best getest

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent