wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  boxspring  /   avek-ljocht-boxspring

AVEK Ljocht boxspring

De nieuwe AVEK Ljocht boxspring is mooi, comfortabel en praktisch.

De nieuwe AVEK Ljocht boxspring is mooi, comfortabel en praktisch.

Ljocht boxspring is mooi

De nieuwe boxspring van ontwerper Hans Daalder voor AVEK heet Ljocht, het Friese woord voor ‘licht en helder’. Ljocht is een eigenzinnige boxspring met een slanke belijning waardoor het bed lichter en luchtiger oogt dan traditionele boxsprings. Op het gestoffeerde frame, met een iets overmaatse vormgeving, rust één van de fraaie achterwanden uit de collectie. Het geheel wordt gedragen door opvallende chromen designpootjes. Met haar lichtvoetige karakter voelt Ljocht zich op haar plek in zowel grote als compacte slaapkamers.

 

Ljocht boxspring is comfortabel

Voor Ljocht wordt uitsluitend gebruik gemaakt van geselecteerde kwaliteitsmaterialen, zoals thermisch geharde veren, hoogwaardige afdeklagen en duurzame meubelstoffen. Bijzonder is dat de boxspring en matras één geheel vormen. Ljocht biedt wél het weldadige comfort van een dubbele pocketvering, maar heeft geen losse componenten. De afritsbare topmatras, met een royale vulling van naar keuze OptiFoam HR of latex, maakt de comfortbeleving compleet.

 

Ljocht boxspring is praktisch

De Ljocht boxspring is een unieke boxspring waarbij alle componenten aan elkaar vast zitten. Matras en boxspring zijn naadloos in elkaar geïntegreerd, en de topmatras zit daar met een handige ritssluiting aan vast. Dus geen gedoe met het keren van zware matrassen of met schuivende (top)matrassen! Bijkomend voordeel: de zwevende achterwand en het vrijdragende frame maken schoonmaken onder het bed tot kinderspel. Daarmee zorgt Ljocht ook overdag voor meer rust en ontspanning. Ljocht is verkrijgbaar in zowel vaste als elektrisch verstelbare uitvoering, en in vele lengte en breedtematen. Er is al een complete 2-persoons Ljocht boxspring incl. achterwand en topmatras vanaf 2995,- euro.

 

Meer informatie: www.avek.nl

 

Publicatiedatum: 2 september 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: AVEK Ljocht boxspring

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent