wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  boxspring  /   classic-luxe-slapen

Classic: Luxe slapen

  • Fotocollectie

Artisanaal vakmanschap van Veldeman.

Om u een optimaal comfort en maximale levensduur te bieden, worden de meest hoogwaardige materialen geselecteerd voor de Velda Classic collectie. En niet enkel voor de buitenzijde! Uiteraard worden de matrassen bekleed met de allerfijnste “Belgische damast” in 100% viscose. Maar ook voor de doorstikkingslagen, borders, handgrepen en verluchtingsroosters wordt steeds gebruik gemaakt van de edelste grondstoffen en technieken, die op de markt beschikbaar zijn.

De kern van elke Velda Classic matras bestaat uit een uniek “Pocketspring”-interieur.  Met 7 comfortzones, opgebouwd met 3 verschillende draaddiktes. Elk veertje -uit gehard koolstofstaal- heeft 7 windingen en wordt apart verpakt in een stoffen zakje. Daardoor wordt een ideale “puntelastische” ondersteuning geboden, die zich optimaal aan de verschillende lichaamscontouren aanpast.  Als extra-comfortlaag worden bepaalde matrassen en ook de Classic- toppermatras bovendien afgewerkt met één of twee Posturfil® toplagen. 

Deze Posturfil® zakjesveren zijn slechts 3,5 cm hoog en passen zich in alle richtingen uiterst flexibel aan alle lichaamsvormen en –bewegingen aan. Door het traditionele noppen of capitonneren worden alle verschillende comfortlagen onderling verbonden, zonder evenwel mekaar te beïnvloeden (in tegenstelling tot verlijming van de verschillende materialen). Op deze manier kan elke comfortlaag maximale ondersteuning en aanpassing verzekeren en wordt de levensduur bevorderd.Vermits elke matras op maat gemaakt wordt, kan u kiezen tussen zachter, normaal of steviger comfort.  In elk verdeelpunt van de Velda Classic collectie kan u hierover deskundig advies vragen.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.veldeman.com 

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent