wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  boxspring  /   avek-simmer-boxspring

AVEK Simmer Boxspring

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Geniet van weldadig slaapcomfort en een optimaal bedklimaat met de unieke Simmer boxsprings van AVEK. Simmer boxsprings zijn voorzien van waarschijnlijk het best ventilerende bedbodemsysteem ter wereld: de spiraalbodem. Het dwarsgespannen spiraalnet is veerkrachtig en heeft een zeer open structuur, waardoor de box goed kan ademen en de vochtregulatie optimaal is. Het belang van een goede ventilatie is evident: een mens verliest gemiddeld een kwart tot een halve liter vocht per nacht. Een goed ventilerend bed voelt prettiger aan, is hygiënischer en geeft minder aanleiding tot allergische reacties.

Fraaie vormgeving

Voor het uiterlijk van Simmer is intensief samengewerkt met designer Hans Daalder. De ventilatiebox is voorzien van een fraaie plint, waardoor een luxe en zeer royale uitstraling ontstaat. Een bijzondere collectie stoffen, waaronder stoffen van De Ploeg, zorgt ervoor dat plint, box en bijbehorende matrassen in de gewenste kleur en sfeer kunnen worden uitgevoerd. Er is keuze uit drie bijpassende achterwanden, die het bed een extra dimensie geven. De Simmer box van AVEK is een 100% Nederlands kwaliteitsproduct. 

Viervoudig aanpassingsvermogen

Een Simmer bedcombinatie kenmerkt zich bovendien door een 4-voudig aanpassingsvermogen. Vier comfortabel verende en ondersteunende lagen vormen het bijzondere Simmer comfort: de dwarsgespannen spiraalbodem als basis (1), de pocketvering in de boxspring (2), de pocketvering met afdeklagen in de matras (3), en de comfortabele topmatras (4). De unieke combinatie van ventilatie en ondersteuning zorgen voor een weldadige slaapbeleving. U ontwaakt met een heerlijk fris en uitgerust gevoel.

Meer van : AVEK Slaapsystemen BV

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent