wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  bed  /   steigerhout-in-de-slaapkamer

Steigerhout in de slaapkamer

Steigerhout is dé nieuwe hype als het gaat om wonen.

  • Fotocollectie

Waar het eerst vooral buiten werd toegepast in de vorm van buitenmeubels, heeft het ondertussen ook het binnen-interieur veroverd. Je ziet steigerhout tegenwoordig overal: van Tv-meubels tot salontafels en van eettafels tot bedden. Steigerhout is niet alleen mooi in de woonkamer: het is toepasbaar in vrijwel elke ruimte; dus ook de slaapkamer. Ben je toe aan een nieuwe slaapkamer? Hier vind je wat prachtige steigerhouten voorbeelden!

Steigerhouten kast

Steigerhout is een groot, zwaar en grof materiaal dat zich uitstekend leent voor het maken van grote en zware meubels. Voor een make-up tafeltje is steigerhout niet echt ideaal, maar voor een kast is het juist zeer geschikt! Je kunt natuurlijk kiezen voor een steigerhouten kast in de ‘gewone’ houtkleur, maar ook met een whitewash of greywash zijn deze kasten erg populair. Je kunt er werkelijk alle kanten mee op: van een gladgeschaafde, moderne kast tot een ruwe, antieke kledingkast. Bedenk dus eerst in welke stijl je je kamer wilt inrichten en zoek daar passende steigerhouten meubels bij!

Steigerhouten bed

Steigerhouten bedden zijn ook bijzonder mooi in de slaapkamer. Ze hebben een bijzonder sfeervolle uitstraling. Ook hier kun je alle kanten mee op. Maar stel je eens een prachtig steigerhouten bed voor met witte lakens en hier en daar wat rode rozenblaadjes… Steigerhouten bedden zijn niet alleen sterk en robuust, maar kunnen ook heel romantisch zijn! Ook hier is een brede keus, bijvoorbeeld gelakte moderne bedden of juist ruwe antieke bedden. Steigerhout past in elke inrichting en je bent helemaal vrij in de stijl die je graag in je slaapkamer wilt creëren.

Het leuke van het inrichten van de slaapkamer is dat hij niet per se hoeft te matchen met de rest van het huis. Sommigen vinden het juist prettig om de woonkamer en keuken in een andere stijl in te richten dan de slaapkamer. Een slaapkamer profiteert het meest van eenvoud en rust: iets dat je zeker bereikt als je kiest voor steigerhouten meubels. Ze zijn simpel, robuust en vertrouwd; een natuurlijk rustpunt in een hectische tijd.

Tags: steigerhout slaapkamer slaapkamers steigerhouten hout houten

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent