wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  bed  /   handgemaakt-vispring-bed

Handgemaakt Vispring bed

Vispring combineert bij hun bedden traditie met een hedendaagse twist. Een handgemaakt Vispring bed staat voor traditie, stijl en ongezien comfort.

  • Fotocollectie

Een handgemaakt Vispring bed staat voor comfort. Comfort die past in elke stijl slaapkamer, want door het kiezen van persoonlijke details en stoffen kan traditioneel perfect hand in hand gaan met hedendaags.

Het verschil van een Vispring bed zit in de details

De luxe bedden van Vispring worden handgemaakt in het Britse Devon, met de nadruk op traditie en vakmanschap. Traditioneel hoeft echter zeker geen synoniem te zijn voor klassiek. De bedden worden op maat gemaakt en persoonlijke details en bekleding zorgen er voor dat ze in iedere stijl slaapkamer passen. Of de keuze nu valt op klassiek, landelijk, eigentijds of strak en modern, een Vispring bed kan perfect aangepast worden aan elke voorkeur.
Foto: De ondiepe ‘Sovereign’ divan met natuurlijke houten poten zorgt voor een eigentijdse look zonder dat comfort of stijl verloren gaat. Het elegante, maar oversizede ‘Achilles’ hoofdbord, met grote knopen en in een intense kleur, zorgt voor een stoere toets, en wordt gecombineerd met de voor 100% met wol gevulde 'Shetland' matras.

En in de vulling

Voor de vulling van de handgemaakte matrassen en divans maakt Vispring alleen gebruik van zuiver natuurlijke materialen, zoals lamswol, katoen, paardenhaar, kasjmier en zelfs bamboe en zijde. De collecties van 100% met wol gevulde matrassen, zoals de Shetlandlijn, spelen in op de fantastische voordelen van slapen op wol. Het is een natuurlijk isolatiemiddel en houdt je lichaam op de juiste temperatuur, zowel in de zomer als in de winter. Bovendien wordt voor de wolcollecties gewerkt met de allerbeste kwaliteit shetlandwol en Britse fleecewol. Resultaat: ultiem slaapcomfort.

Meer informatie: www.vispring.nl

Publicatiedatum 7 januari 2015

Tags: handgemaakt Vispring bed bedden

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent