wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  bed  /   auping-vernieuwt-houtkleurenassortiment

Auping vernieuwt houtkleurenassortiment

‘Donker walnoot’, ‘opaal blank’ of ‘cappuccino’. Beddenfabrikant Auping wijzigt een aantal van zijn houtkleuren.

‘Donker walnoot’, ‘opaal blank’ of ‘cappuccino’. Beddenfabrikant Auping wijzigt een aantal van zijn houtkleuren.

Zo is het mogelijk om door middel van de kleur van de houten bedomranding en/of hoofdborden, de slaapkamer te laten aansluiten bij de laatste modetrends. De kleuren kunnen worden toegepast op alle houten bedden en accessoires.

 

Volledig nieuw in de collectie is de vollakkleur ‘cappuccino’. De schijnbaar tijdloze kleuren: ‘walnoot’ en ‘opaal’ zijn aangepast aan het huidige kleurenbeeld. Zo is de nieuwe walnoot donkerder geworden dan de klassieke variant en is de kleur ‘opaal blank’ een mattere, helderdere uitvoering van de opaal zoals deze in de collectie zat. De kleur ‘zwart’ is als beits toegevoegd. Per september is de kleur ‘taupe’ uit de collectie genomen.

Rust en ruimte

“Kleuren hebben veel invloed op je stemming,” zegt Marjan Reitsma, communicatiemanager bij Auping. “De kleuren in je slaapkamer bepalen voor een groot deel de sfeer in de ruimte. Daarbij heeft iedereen zijn eigen smaak, maar voor een ieder geldt: zorg dat je slaapkamer rust en ruimte uitstraalt. Dat bevordert de nachtrust.”

Over Auping

Koninklijke Auping bv is het grootste zelfstandige Nederlands beddenbedrijf. Er zijn vestigingen in diverse Europese landen. Auping begon 120 jaar geleden als smederij in Deventer. Het bedrijf specialiseerde zich al snel in spiraalbedden. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde Auping zich tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland. Auping werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers aan bedden met uitstekende ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. Kennis van het slaapproces en van innovatieve materialen en technieken vormen de basis van het unieke Auping comfort. Het vakmanschap, de toewijding en ervaring van de medewerkers staan borg voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad. Meer informatie staat op www.auping.nl.

Publicatiedatum: 1 september 2010

Tags: wonen slaapkamer slaapkamers Auping bed bedden boxspring boxsprings

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent