wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  bed  /   menton-bed

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Nilson Menton

Nilson Beds: bedontwerp MentonHet nieuwste bedontwerp van Marcel Wolterinck voor Nilson Beds, is model Menton. Het imposante hoofdbord met zijkanten, is voorzien van een losse hoes en leverbaar in stof en leder. De kastjes met metalen frame zijn leverbaar in diverse houtsoorten en kleuren.

Marcel Wolterinck en Nilson Beds zorgen samen voor hoogwaardig slaapcomfort in zijn beste vorm. Marcel Wolterinck ontwerpt al ruim 25 jaar interieurs, tuinen en meubelen die een gezamenlijke en herkenbare signatuur dragen. Zijn ideeën over design, vormgeving en styling zijn inmiddels in zeven fotoboeken samengevat. De boeken zijn een inspiratiebron voor interieurspecialisten en ontwerpers over de hele wereld. De voorliefde van Wolterinck voor natuurlijke en duurzame materialen sluit naadloos aan op de de filosofie van Nilson. De ontwerpen die hij heeft gemaakt voor Nilson kenmerken zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en strakke, eenvoudige lijnen.


Bed Menton Nilson Beds ontwopen door Marcel Wolterinck Het nieuwste bedontwerp van Marcel Wolterinck voor Nilson Beds, is model Menton.

 

Afdeklagen

In de afdeklagen van een Nilson worden alleen echte natuurlijke materialen gebruikt. Wol, katoen en paardenhaar zijn volgens Nilson de beste materie om op te slapen.In de afdeklagen van een Nilson worden alleen echte natuurlijke materialen gebruikt. Wol, katoen en paardenhaar zijn volgens Nilson de beste materie om op te slapen. De eigenschappen van deze materialen zijn onovertroffen en hebben zich reeds duizenden jaren in de natuur bewezen als de beste vocht- en klimaatregelaars. Het zijn materialen die ademen. Daarom zorgt een Nilson bed altijd voor een prettige temperatuur en een droog en luchtig slaapklimaat. Bovendien zijn wol, katoen en paardenhaar soepel en in staat om uw lichaamsvormen te volgen en te ondersteunen. Deze duurzame materialen kennen bijzondere anti-allergische eigenschappen en staan garant voor een lange levensduur.

  

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent