wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   serre-overkapping  /  veranda  /   binnenzitten-kan-altijd-nog

Binnen zitten kan altijd nog

Zolang Nederland nog niet aan de mediterrane ligt, moeten we creatief zijn in het bedenken van oplossingen. Want genieten is tenslotte niet alleen voorbehouden aan Italianen, Fransen en Spanjaarden.

  • Fotocollectie

Met het Nederlandse klimaat is heel goed te leven. Van een buitenseizoen dat zich beperkt tot een paar weken per jaar is geen sprake meer. Sterker nog; genieten kan hier voortaan 365 dagen per jaar!

 

SelectWindows Veranda’s maken het buitenleven tot een feestje. Ze creëren comfort in stijl, waarbij gekozen kan worden voor veranda’s en terrasoverkappingen in een strakke basisuitvoering, een klassieke stijl of een trendy sfeer. Opvallend is het grote aantal integratiemogelijkheden op het gebied van terrasheaters, verlichting, lichtlijsten met afstandsbediening, geluid- of zonwering en meer. De buitenkamer wordt op deze manier van alle gemakken voorzien en krijgt precies de touch die voor de levensgenieters zo belangrijk is.

SelectWindows bouwt zijn overkappingen met duurzame materialen. Een stevige basis van staal creëert een constructie die voor jaren staat als een huis. De aluminium profielen zijn van hoge kwaliteit en maken een dakhelling van 5 tot 45 graden mogelijk. De constructie is voorzien van gelaagd dakglas en een geïntegreerde regenwaterafvoer. Doordacht is de zonwering die onder de glazen overkapping schuift. Hiermee kan zon of felle lichtinval met één druk op de knop automatisch gereguleerd worden. Het doek is leverbaar in diverse uitvoeringen en blijft, dankzij de bescherming van het glazen dak, in perfecte staat. Wordt het zonnig geel, koelblauw of designwit? Zoveel leuks om over na te denken, zo’n fijn vooruitzicht op ontelbare uurtjes samen buiten… Het leven is verrukkelijk!

Advies verkoopprijs: Prijs op aanvraag.
Verkoop- en productinfo: www.selectwindows.nl.

Tags: wonen tuin tuinen aanbouw veranda SelectWindows overkapping terrasoverkapping

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent