wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   serre-overkapping  /  veranda  /   airtop-binnenklimaat

Airtop binnenklimaat

In de zomer te warm en in de winter te vochtig. De mechanische Airtop voert de warme en vochtige binnenlucht af en zorgt voor een prettig binnenklimaat.

 

Showroom

 

   

Ventileren

Waarom ventilatie?
Dagelijks wordt de lucht binnenshuis vervuild door de bewoner zelf (ademen, transpireren) en zijn activiteiten (koken, douchen, roken en stoken). Al deze handelingen dragen bij tot een verslechtering van het binnenmilieu. Door uw woning goed te isoleren, blijven vocht, CO2 en allerlei stoffen die allergieën kunnen veroorzaken in de woning hangen. Daarom dient u regelmatig en correct te ventileren. Veel mensen denken dat een tijdje het raam openzetten wel voldoende is. Het effect daarvan is slechts van tijdelijke aard en kost veel energie. Continue ventilatie is de enige efficiënte manier om een gezond binnenklimaat te verkrijgen.

 

Waarom zonwering?
Grote glazen oppervlaktes, voor een visueel contact met de buitenomgeving en die het natuurlijke licht binnenlaten, kunnen bijdragen tot een oncomfortabel gevoel wanneer de zon er constant binnenstraalt. Beperking van de zonnestraling vermindert oververhitting en noodzaak tot koeling. Daarom is het tegenhouden van de zonnestralen voordat ze in contact komen met de glasoppervlaktes de ideale oplossing. Het zonnescherm zorgt ervoor dat ongewenste warmte niet binnenkomt en vermindert de storende effecten van verblinding, zonder het visueel contact met buiten volledig te verbreken.

Productinformatie

Een veranda of serre is als een extra leefruimte in uw woning en staat garant voor ontspanning en gezelligheid. Dit kan alleen wanneer het binnenklimaat goed in de gaten gehouden wordt. In de zomer stijgt de temperatuur en raakt de veranda of serre oververhit. Dit is niet alleen onaangenaam, maar bovendien ook ongezond voor de bewoners, huisdieren en planten. In de winter heeft de serre vaak last van overtollig vocht in de vorm van condens. Dit gebeurt alleen indien u niet de goede maatregelen neemt. Renson heeft hiervoor de ideale oplossing. Met een speciaal ontwikkeld systeem vormt zich een goede circulatie van verse lucht in de serre waardoor de omgeving aangenaam en fris aanvoelt. Het systeem is compact, inbraakveilig, insectenwerend en regeninslagvrij. Bovendien kan het automatisch functioneren met één sturing, ook wanneer u afwezig bent.

 

1 + 2 + 3
De comfortoplossing voor een prettig binnenklimaat bestaat uit een automatisch gestuurd toevoer- en afvoersysteem gecombineerd met een buitenzonwering.
1. De AIRTOP® II of AIRTOP® de Luxe: afvoer van warme/vochtige lucht
2. Raamverluchtingen: natuurlijke toevoer van verse lucht
3. Buitenzonwering: beheersing van de zonnewarmte

 

De mechanische Airtop voert de warme en vochtige binnenlucht af. Voor de natuurlijke aanvoer van verse lucht zorgen kleproosters of de schuifverluchtingen. Deze schuifverluchtingen kunnen zowel bovenaan als onderaan het glas geplaatst worden. Ook de tussenregel is een optie. Het kleprooster wordt ingebouwd naast het glas of tussen twee dwarsverbindingen. Dankzij hun vlakke design zijn ze ideaal voor het inbouwen in schuiframen.

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent