wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   serre-overkapping  /  terrasoverkapping  /   terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Terrasplezier tot ver in de herfst - met de weinor terrasoverkapping Terrazza bent u goed beschermd tegen weer en wind. En ook uw terrasmeubels kunnen zonder problemen buiten blijven staan. Deze glazen terrasoverkapping overtuigt door een elegeante constructie, een prachtig design en een hoge belastbaarheid. Met een verscheidenheid aan uitvoeringen is de overkapping geschikt voor diverse type huizen en eisen. De weinor Terrazza is volledig uit te bouwen tot een Glasoase. Er is keuze uit flexibele en vaste glazen wanden.

Naast een glazen terrasoverkapping heeft weinor ook een aantal textiele terrasoverkapping in haar assortiment. De Plaza Home en Plaza Home Sunset zijn bijzonder geschikt voor windgevoelige plaatsen. Voor het overkappen van grote oppervlakken is de Plaza Pro de juiste keuze. Laten we het vouwdak van weinor niet vergeten, de PergoTex. De PergoTex beschermt in gelijke mate tegen zonlicht en regen, net als het dak van een cabriolet.

Meer sfeerimpressies vindt u op onze website www.weinor.nl. Neem ook eens een kijkje in onze ruime showroom in Barneveld. Voor informatie over onze producten en onze vakhandelaren kunt u altijd contact met ons opnemen: tel. 0342-490838 / email: showroombarneveld@weinor.de.

Meer van : Weinor BV

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent