wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   serre-overkapping  /  terrasoverkapping  /   sfeervolle-buitenruimte-creëer-je-gewoon-zelf

Sfeervolle buitenruimte creëer je gewoon zelf!

Van intieme loungeruimte, beschut terras of handige buitenkeuken tot extra bergruimte of luxe carport. Het is allemaal mogelijk met de Excellent-overkappingen en -wandelementen van Hillhout.

Excellent- overkappingen en -wandelementen van Hillhout.Daarmee speelt de tuinhoutspecialist in op de toenemende behoefte van de consument om méér uit de buitenruimte te halen en daar het hele jaar door volop van te genieten.

De Excellent-overkappingen zijn er in drie formaten, namelijk met een buitenmaat van 390 cm, 502 cm of 724 cm breed. De dieptemaat van alle modellen is 390 cm. Eén ervan is standaard uitgevoerd met een design tuinhuis voor extra praktische opbergruimte.

Losse wandelementen
Deze Excellent-lijn omvat losse – modulaire - wandelementen. verkrijgbaar in drie varianten, namelijk volledig dicht, met bovenlicht of met een groot raam. Met deze flexibele wandelementen zijn dan ook eindeloos veel varianten mogelijk: open, deels gesloten of helemaal gesloten. Door ze tussen de staanders te plaatsen, zijn eenvoudig zijwanden en tussenwanden te maken. Zo kunt u letterlijk uw persoonlijke invulling geven en vrijwel elke gewenste buitenruimte creëren.

Gecertificeerd hout
De Excellent-overkappingen en -wandelementen (voorzien van het unieke Hillhout-designprofiel) zijn gemaakt van PEFC-gecertificeerd hout. De wandelementen met raam zijn uitgevoerd met onbreekbaar 3 mm acrylaat. Ze zijn KOMO-verduurzaamd met tien jaar Hillhout-garantie tegen houtrot.

De Excellent-overkappingen en wandelementen van Hillhout zijn te koop en veelal te zien bij Hillhout-dealers (voor adressen zie www.hillhout.com).

Publicatiedatum: 4 april 2011

 

Tags: wonen tuin tuinen overkapping Hillhout terrasoverkapping

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent