wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   serre-overkapping  /  terrasoverkapping  /   douglas-overkapping

Douglas overkapping

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Kühlkamp Buitenhout is specialist in douglas overkappingen. Bekijk de overkappingen in onze webshop of neem contact op voor een maatwerk overkapping.

Overkapping

Een overkapping voor iedere tuin!

Genieten van het prille voorjaar, een zwoele zomeravond, een kleurrijke herfstdag of van de eerste sneeuwvlokken! En ook een regenbuitje kan u niet meer deren want met een overkapping geniet u het gehele jaar door van het buitenleven. Kühlkamp Buitenhout in Losser levert houten overkappingen in standaard uitvoeringen of op maat gemaakt. Wij zijn er daarom van overtuigd: er is voor iedere tuin een passende overkapping!

geimpregneerde overkapping

Modulaire overkapping

Veel overkappingen worden tegenwoordig modulair opgebouwd. Zo stelt u eenvoudig uw eigen overkapping samen. De basis van deze modulaire systemen bestaat uit staanders inclusief dak. Daarnaast kiest u uit wandelementen, ramen en deuren waarmee u de overkapping naar eigen wens indeelt. Bij sommige systemen zijn tevens glazen schuifwanden beschikbaar om uw overkapping aan te passen aan alle seizoenen.

geimpregneerde overkapping met glaswanden

Douglas overkappingen

Steeds vaker wordt er voor een overkapping voor douglas hout gekozen. Douglas is één van de duurzaamste houtsoorten van Europa en wordt na verloop van tijd steeds harder en daardoor sterker. Met de warme uitstraling van Douglas maakt u een sfeervol buitenverblijf in uw tuin. In onbehandelde vorm mag u rekenen op een levensduur tussen de 10 en 15 jaar, maar geïmpregneerd of gebeitst beleeft u nog veel langer plezier van uw douglas overkapping.

douglas kapschuur met overkapping

Functioneel in vele opzichten

Een overkapping is functioneel in vele opzichten. Een extra zit- en loungeplek om tot in de late uurtjes bij te praten met vrienden, speelplek voor de kinderen, kookplek om te barbecueën of chillplek voor de jeugd. De investering in een overkapping betekent een absolute meerwaarde voor uw huis, de sfeer die u ermee bereikt is onbetaalbaar.

Kijk voor alle standaard overkappingen op de website van Kuhlkamp Buitenhout

Meer van : Kühlkamp Buitenhout

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent