wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   serre-overkapping  /  serre  /   serre-9

Solarlux serre

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

De serre is de favoriete verblijfsruimte en hét pronkstuk van de woning. Veel daglicht en frisse lucht om het buitengevoel echt te beleven!

Solarlux serre

Of het nu gaat om extra woonruimte of een transparante extra kamer – een serre van Solarlux perfectioneert je huis. Je creëert een nieuwe lievelingsplek in je huis, waar je veel licht en transparantie ervaart. Binnen en buiten worden één met elkaar en je haalt de natuur in huis.

Heerlijk ontbijten in de ochtendzon, tijdens een regenbui droog zitten en genieten van de zonsondergang bij een heerlijke kamertemperatuur - de natuur heel dichtbij en toch het comfort van binnen zijn - dat is wat veel mensen graag willen. Met een licht doorlatende serre wordt deze wens vervuld, je krijgt meer woonruimte en meer wooncomfort.

Genieten van je aanbouw

Om optimaal te kunnen genieten van je aanbouw, is een goede overweging van al je wensen belangrijk. Waar je zoal aan moet denken:de zijde waaraan je de serre wilt situeren. Elke windrichting heeft zijn eigen invloeden en dit heeft effect op de isolatie, de ventilatie en de lichtinval.

Optimaal geïsoleerde serre

De optimaal geïsoleerde serre is de ideale verbinding tussen binnen en de natuur buiten. Vooral bij weersveranderingen toont de serre zijn temperatuursregulerende werking en zorgt voor energiebesparing middels de zon. Daarnaast staat een Solarlux serre niet alleen garant voor extra wooncomfort, maar is ook een uitstekende investering die waardevermeerdering voor je woning oplevert. Door de glazen vouwwanden heb je de mogelijkheid om de serre volledig te openen.

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent